Candidiasis boca

Fa unes setmanes vaig tenir un flegmó a causa d'un queixal danyat i se'm va inflar la cara. Vaig anar al metge i em va receptar antibiòtics. A la setmana de prendre'ls el meu cos va reaccionar amb una candidiasis a la boca. La llengua coïa, estava una mica inflada, va prendre un to gris primer, després blanquinós i després un vermell viu, amb sensació d'escaldada. No podia menjar ni beure de manera natural. En comptes d'acudir al metge, vaig voler investigar pel meu compte com curar-me a través de plantes medicinals. Després de recollir informació, vaig estar prenent durant una setmana una barreja, 3 vegades al dia, d’equinàcea, estèvia i ungla de gat. La candidiasis va remetre radicalment. A més, prenia un suc de llimona en dejú, tres dents d'alls crus a mig matí i vaig fer esbandides bucals amb bicarbonat. Simplement va ser mà de sant, a més vaig comprovar que tenia molta mes vitalitat.

Hem de treballar en Re-descobrir i recordar la saviesa i els tresors que la mare naturalesa ens ofereix per mantenir-nos sans.

Montse

Gener 2013

manantial65@gmail.com