Taca en un ull – València

Em dic José María, tinc 56 anys (juny 2017) i visc a València. La meva experiència ha estat amb la planta Celidonia. El passat 11 de juny, al tornar d'un dinar familiar, em vaig deixar caure al sofà per fer una petita migdiada. La nit anterior no havia descansat massa bé, per la calor. Vaig dormir una mitja hora més o menys, en despertar vaig notar que tenia rar l'ull dret, una mica sec i amb la visió borrosa. Vaig anar a rentar-me la cara per a espabilar-me i llavors vaig veure que tenia l'ull dret vermell, des de l'iris fins el llagrim. No em vaig espantar, ja que, no és la primera vegada que em passa i sempre acaba dissolent-se. Així que, no vaig fer res. Al matí següent, vaig recordar que havia comprat la planta i que el Josep Pàmies la recomanava per a catarates i màcula. També havia vist en un vídeo com s'utilitzava i va ser el que vaig fer. Me la vaig posar dilluns a primera hora, a mig dia i per la nit. Dimarts quan vaig anar a rentar-me la cara, vaig haver "d'agafar-me per no caure". No podia creure-ho. Tot just quedava una lleugera taqueta difuminada al costat de l'iris. Jo encara estic sorprès per la rapidesa i efectivitat de la Celidonia.

Jose María López Plá
amadomaestrojesus@hotmail.es
València