Taca a l’ull – Barcelona

El meu nom és Santi, tinc 34 anys (juliol 2018) i visc a Sabadell (Barcelona). Arran d'un cop a l'ull, a la meva dona li va sortir una taca de sang vermella, ocupava un 50% de la part blanca de l'ull.

Set dies més tard de l'incident, l'ull continuava igual, així que vaig decidir aplicar-li la sava de la planta Celidònia (també coneguda com herba berruguera o herba de les orenetes, ja que aquestes la fan servir per a guarir els ulls).

Vaig aplicar el líquid pur, poc a poc al voltant de l'ull a uns 3 mil·límetres d'aquest. Tècnicament cal diluir una mica amb aigua o saliva, ja que és una mica càustic.
En posar-se'l es va gratar l'ull una mica i va començar a picar-li imolt, segurament el líquid va entrar a dins. Era tard i ens en vam anar a dormir.
A les 8 del matí la taca s'havia reduït un 60% en només una nit.
Ja no vam tornar a aplicar-ho més i la taca va desaparèixer totalment al tercer dia.

Aquesta planta potencia, desinfecta i activa el sistema de neteja propi de l'ull.

També la vaig fer servir en una berruga que creixia cap a dins i amb 7 aplicacions va desaparèixer.

Santiago Araguz
trogloguz@hotmail.com
Sabadell (Barcelona)