Síndrome de cames inquietes

Em dic Montserrat Sillero, tinc 50 anys i visc a Santa Perpètua, Barcelona. Fa moltíssims anys patia la síndrome de cames inquietes (Gillete de la Tourette), al seu moment no hi havia diagnòstic. Fa 10 anys vaig provar la marihuana (és el millor relaxant muscular) i vaig notar que em quedava molt relaxada, els tics i les cames que no paren, es tranquil·litzaven, i per fi, em podia dormir.

Fa 5 anys vaig començar amb la menopausa, les sufocacions eren horribles, però per les nits eren més forts. Un estiu vaig viatjar a Canàries i no em vaig poder portar marihuana, vaig passar les pitjors nits de la meva vida, dormia mullada en aigua, vaig començar a sospitar que era per la manca de la planta. Doncs vaig parlar amb la família d'allà i em van buscar i al final vaig poder dormir.

La marihuana em baixa la temperatura corporal, també m'afavoreix en el glaucoma que tinc fa molts anys, ja que em va baixar la tensió ocular.

Podria dir molts més beneficis d'aquesta planta, però a mi són aquests els q em resulten.

Jo cada nit em fumo 2 petas, just abans de dormir, pel dia no la provo. Per a les persones que no fumen es pot prendre d'altres maneres. Tant de bo la legalitzin ja que és molt cara, però és la meva millor medicina.

Una salutació i encantada de poder ajudar a més persones.

Montserrat Sillero

montsesiga65@gmail.com

1 comentari a “Síndrome de cames inquietes”

Deixa un comentari