Sense píndola ni efectes secundaris

Durant més de 20 anys vaig estar ajudant-me amb medicina tradicional, caminar cada dia, control de les coses dolçes i cura amb l'alimentació. Tenia nivells entre 110 i 120, que van anar pujant fins a 150 i 160. Aleshores vaig optar per la medicina convencional per a regular els nivells entre 100 i 110. Prenia una píndola diària per a tota la vida. Els efectes secundaris més visibles eren de restrenyiment i conseqüentment morenes. Des fa uns 2 anys estic prenent únicament stevia. No tinc restrenyiment ni morenes, i estic en uns nivells de 110. A més a més l'stevia m'ha resolt un problema d'hipertensió. Prenia una píndola diària i des que prenc l'stevia ja no em fa falta.
Aquesta és la meva experiència personal, em podeu contactar a enric.martinez.pinero@gmail.com