Reducció medicació diabetis (1)

Em van diagnosticar diabetis el 1999 després d'haver sofert un ictus. Com a primera medicació em vaig estar injectant insulina, per un temps no superior a 6 mesos, després vaig passar a la metformina amb 3 pastilles diàries. Fa 5 setmanes vaig començar a prendre estèvia i vaig observar una baixada important de glucosa en sang a partir de 6 o 7 dies de prendre l’estèvia. Vaig estar durant una setmana més combinant la metformina amb l’estevia. Després vaig anar reduint la ingesta de metformina progressivament fins a arribar a la meva dósis actual, mitja pastilla de metformina després del sopar i estevia directa de la planta 3 vegades al dia. Últimament estic de tensió 13 i 7.7 i  65 de pulsacions cardíaques. La meva glucosa en sang fa 5 minuts era 93, i he esmorzat fa ja 4 hores. Així que haig de confirmar que m'estic beneficiant molt positivament.

També he deixat de consumir 2 antidepressius diaris,així com pastilles per dormir. Durant 40 anys he pres anti depressius de totes les marques i models i ara he canviat aquestes preses amb flor de sant joan. Des de fa un mes prenc una càpsula diària. Em costa una mica més iniciar el son però dormo com a mínim vuit hores diàries. Ja només em queda superar una fase, els dolors que jo patia en tot el cos, des dels malucs fins al cap. Ara ja no pateixo tants dolors, únicament en les articulacions de maluc i genolls. Fins fa 10 dies jo consumia com a mínim tres gelocatil diaris. Ara no en prenc ni mig.

He de dir que jo vaig decidir per mi mateix deixar la medicació alopática i passar-me a l'alternativa. Crec que cada persona ha de ser responsable de les seves decisions i assumir les seves responsabilitats.

Ricardo

Girona

bordemaravilloso@gmail.com

Setembre 2012