Psoriasis (2)

Vaig patir psoriasis durant 12 anys. Aquesta malaltia cobria tot el meu cos, des dels peus fins al cap, les meves parts íntimes, en el recte, darrere de les orelles, no hi havia espai on no hi hagués psoriasis.

Vaig buscar solució en la medicina al·lopàtica. Els metges em van dir, una vegada i una altra, que no tenia cura, però jo no m'ho creia i em deia que sí, que això es podia curar, i aquest pensament era ferm, consistent, tènia fe absoluta que això se n'aniria. Al cap d'aquests 12 anys, vaig conèixer un osteópata i veient el meu grau de desesperació em va dir “Et recomano de prendre unes flors de Bach que es diuen Rescat”. Em va indicar la quantitat que havia de prendre i al mes i mig, potser dos, la psoriasis em va abandonar i el meu cos va quedar net com si no hagués passat res. La dosi era una ampolla d'aigua d'1/4 de litre i 4 gotes dins. Prenia aquesta ampolla al llarg de tot el dia. Actualment no prenc gens, és més, quan va desaparèixer el problema vaig deixar de prendre-les i fins ara.

Crec que en la meva curació, a més de les flors, va tenir molta importància la meva actitud i un desig de superar el que em passava. Qualsevol cosa que es manifesti en el plànol físic, com la psoriasis i altres malalties, té molt a veure amb un estat mental molt desordenat i que cal asserenar. Per a això, cal trobar el que produeix aquest desordre. Les causes poden ser múltiples i alguns casos, com el meu, eren diverses alhora.

Salutacions
PD. El pot de les flors de Bach em van costar 10€

José Manuel

adagiolento@hotmail.com
Setembre 2012