PREVENCIÓ COVID19 – MMS -BARCELONA

- 7 Març 2021 -

El meu nom és Cristina, tinc 43 anys (abril 2020), secretària i visc a Barcelona. Voldria explicar la meva experiència amb el MMS. Després d'informar-me i veure alguns documentals, vaig decidir comprar-lo per internet.

Molts dies i sobretot, darrerament des d'aquesta història del Covid-19 me’l prenc regularment com a prevenció. També prenc d’altres coses com a oli de CBD, algues, zeolita, col·lagen natural ... Tenia mal de genoll i ja no en tinc, em noto més vital i enèrgica.

Defenso totalment tot el que faci o digui el Sr. Pàmies, heroi català i estimat per molts ciutadans, també estimem a Teresa Forcades, a Andreas Kalcker i molts altres herois i heroïnes que ara oblido.

Amb aquest testimoniatge deixo constància de les meravelles del MMS i agraeixo la vostra tasca per a alliberar i il·luminar la mare terra i els seus ciutadans.

Cris

criscruzmas76@hotmail.com

Barcelona