POSSIBLE COVID19 – MMS – RICARDO – SÒRIA

- 22 Febrer 2021 -

El meu nom és Ricardo, tinc 47 anys (abril 2020), tinc estudis universitaris, treballo cara al públic i viu a Sòria.
Porto molts anys informant-me en temes de salut alternativa. Mai havia pres diòxid de clor, però el conec per la seva aplicació en patologies com a VIH i malària. Sempre m'ha semblat una alternativa, però mai m'he sentit prou malament per a prendre'l. No acostumo a prendre medicació, fins que no em queda un altre remei. A principis de març vaig començar a trobar informació que podia ser efectiu per a tractar el coronavirus, ho vaig comentar amb amics que l'han pres i em vaig decidir a comprar-lo per si arribava el cas.

La segona setmana d'aquest mes d'abril de 2019 vaig començar a manifestar símptomes forts compatibles amb Covid19: fort mal de coll amb gran inflamació, contractures a coll i ronyons i dificultat respiratòria que es va agreujar el segon dia. Amb els primers símptomes vaig començar a preparar el CDS perquè no és tan fort per al sistema digestiu. Aquella mateixa tarda, vaig iniciar el procediment de prova (3 gotes de MMS activades en 1 litre d'aigua). L'endemà, veient que no m'havia sentat malament, però que la cosa no havia millorat vaig prendre 10 gotes activades de MMS en 1 litre d'aigua mineral en deu preses. Només em vaig aixecar del llit per a les preses i no vaig menjar res. Al final del dia vaig tenir diarrea, l'única. Pot ser normal la primera vegada, perquè es depura el cos i/o perquè el MMS, com ja he dit, pot sentar malament.

L'endemà estava millor, la gola ja no estava inflamada. Encara estava ple d'enrampades i em notava que feia curt en respirar i xiulava una mica. Aquest dia vaig començar amb CDS el protocol 8 ml en 1 litre d'aigua cada 15 minuts. Segon dia de llit. Gens de diarrea d'ara endavant. El tercer dia estava caminant per casa sense gairebé burxades i respirant molt millor i em vaig passar a prendre 10 ml en 1 litre d'aigua mineral en deu preses cada hora. Els dos dies següents vaig pujar a 15 i a 17 ml respectivament perquè la respiració no acabava de deixar de costar. El dia dels 17 ml va ser el que vaig deixar de sentir la respiració estranya i vaig començar a no tenir dolors. D'ara endavant vaig passar a prendre 10 ml en 1 litre d'aigua i així estic fins que passin els 20 dies d'haver tingut els últims símptomes (protocol de prevenció).

Pel meu treball estic a casa, però quan hagi de tornar al dia a dia tornaré als 10 ml en 1 litre d'aigua.

Algunes coses que he après:
L'ampolleta de les preses, ideal de vidre fosc: una "litrona" de cervesa, per exemple, però amb tap de suro, el CDS pot oxidar el metall. Hi ha uns certs plàstics compatibles. A menys d'11 °C està millor per l'evaporació i no té a penes sabor (a la porta del frigo).

Per a fer el CDS busqueu el vídeo corresponent "Com fer CDS de A. Kalcker"

Separar la medicació 2 o més hores de les preses, dels menjars una hora. No prendre vitamina C juntament amb el clorito.

En aquests dies m'he cremat amb la porta del forn i he provat amb el CDS aplicat directament amb un apòsit. No va sortir butllofa, no em va coure i s'ha fet com una crosta lleugera, com si fos una ferida. Cada dos dies li dono amb CDSrebaixat amb la meitat d'aigua. Increïble.

Crec que és important explicar-ho a familiars i amics, treure-ho a la llum i fer costat a tots els que ho han defensat i defensen i sofreixen persecucions per això: gràcies, Josep, Andreas, gents en els fòrums...!

Exigir que es facin assajos. No hi ha dret al fet que un producte que pot curar d'aquesta manera calgui provar-lo amb por, que es coneguin bé els seus beneficis i ... també les seves limitacions, i que -demostrada la seva efectivitat i abast- formi part d'una sanitat general. Llum i taquígrafs!... venda en farmàcies!

Pot salvar vides i evitar aquest daltabaix social i econòmic que estem vivint. A Sòria, on visc, ha mort molta gent respecte a la població total aquests dies. Hi ha molta gent gran. La sanitat no està preparada per a greus malalties (la Plataforma Soria Ja va dir l'altre dia que hi ha 10.000 desplaçaments cada any fora per a rebre tractaments que no hi ha a la nostra província (som prop de 90.000). Som a la cantonada de Castella i Lleó, poc dotats de pressupost (i és demostrable), com per a afrontar una pandèmia... M'entristeixo quan penso a quanta gent s'està deixant morir o posar en mala situació per impedir accedir a aquesta possibilitat.

Ricardo G.

rgmcrs@yahoo.es

Soria