Pedres al ronyó

Em dic Miquel i sóc de Valladolid. Al 2013, a una revisió, em van trobar unes pedres al ronyó. Jo pensava que era una lumbàlgia perquè em feia moltíssim mal a la zona lumbar. Em van fer radiografies i ecografies d'aquesta zona, però no trobaven res que em provoqués el dolor a l'esquena. Si van veure dos o tres pedres en un ronyó i em van dir que podia ser per això.

Jo em vaig posar a buscar per internet i vaig trobar la pàgina de la Dolça Revolució i vaig decidir provar el que hi aconsellen. Vaig estar prenent gotes de tintura de "Lepidium latifolium" (rompepiedras) 10 o 15 dies. El prenia de matí, en dejú i a la tarda. Quan em van tornar a mirar, les pedres havien desaparegut. L'hi vaig explicar al metge i ell em va dir que era impossible que aquest producte hagi rebuig les pedres. En fi, els dolors lumbars els vaig tenir una mica de temps més, però al final van desaparèixer.

Després de tot això vaig comprar la planta i la tinc plantada. Un cop l'any faré el tractament dels nou dies que posa a la web per precaució. Ara estic bé.

 

Miguel Arranz

 

zacho_s@yahoo.es

 

Valladolid

Deixa un comentari