Pedres a la vesícula – Lleida

Em dic Esther, tinc 45 anys i visc a la Noguera (Lleida). L'any 2009 em van detectar pedres a la vesícula i l’única solució que em donaven els metges era extirpar-la. No volia que m'operessin i vaig realitzar el mètode d'Andreas Moritz, des de llavors no tinc pedres.

És un procés lent, que requereix molta paciència, però gràcies a ell no m'han extirpat un òrgan del cos amb l'excusa que no és vital.

Tot i que em van detectar les pedres al 2009 no em van molestar fins a l'estiu de 2013. En aquest moment, amb un parell de les neteges proposades per aquest mètode, ja vaig notar una millora important. En primer lloc van desaparèixer els còlics, les pedres van trigar gairebé dos anys.

La dieta consistia en estar durant una setmana a base de menjar vegà i sense greixos ni fregits. Prenia un litre de suc de poma diari separat de les menjades. Després d'aquesta setmana, seguia un temps amb la dieta vegana, a més de dues infusions diàries d'herbes per al fetge (carxofera, boldo i dent de lleó barrejades) i més endavant també infusions per a la neteja de ronyons (vara d'or, ortiga morta i gal·li barrejades). A més vaig prendre sals de Epsom i per als còlics, matafaluga. La matafaluga m'ajudava a les digestions i em disminuïa el malestar dels còlics.

He de dir que, sense pedres, la meva vida en general va millorar, no només perquè les digestions van millorar, sinó perquè el mal humor va disminuir de forma important.

Espero que això pugui ser útil a algú que prefereixi evitar una intervenció i tots els efectes negatius per a la salut de no tenir vesícula.

Esther Inglada

eingladac@gmail.com