Millora general

Tinc 38 anys. La meva relació amb el mar sempre ha estat molt estreta.

Fa bastants anys que conec les propietats i usos terapèutics de l'aigua de mar a través d'un familiar i doctora experta: Mª Teresa Ilari Valentí, qui ens va conduir a la Dolça Revolució.

Però no ha estat fins fa uns quatre mesos que he començat a escoltar i llegir tota la informació rebuda al llarg dels últims anys després de tenir molts problemes digestius, restrenyiment amb diagnòstic de còlon irritable, intolerància a la lactosa i al gluten però sense solució per part de la medicina convencional, pel que vaig decidir començar a auto-experimentar amb l'aigua de mar, no resultant-me en absolut estranya la relació entre la mateixa i els nostres fluids corporals; en concret, el líquid intracel·lular.

Des que prenc aigua de mar em sento més saludable i plena d'energia.

Al començament de prendre aigua vaig notar immediatament canvis a nivell de sensacions en estómac i intestins. Tot semblava haver-se suavitzat, lubrificat. En concret a nivell de colon. Conseqüentment he deixat de patir problemes d'hemorroides que tot i ser operada amb poc més de vint anys em seguien donant alguna molèstia.

La primera vegada que la vaig provar vaig ingerir dos gots seguits amb la consegüent neteja intestinal (no acompanyada de molèstia). Procuro prendre una 1/3 part d'aigua de mar amb aigua filtrada en dejú i una altra presa abans de dormir. A vegades per falta de temps em prenc xupitos 100% aigua de mar.

En el cas concret de la meva filla de sis anys es la dono en una xeringa de 5 ml sense diluir amb aigua (és l'única manera que se la prengui) abans d'esmorzar i en casos de refredats m'ha donat molt bon resultat, no sabent amb certesa si funciona o no però si puc confirmar que des dels 4 mesos d'edat cada hivern ha passat per una bronquitis amb alguna pneumònia. La d'aquest any, tot que no vam tenir més remei que donar-li medicació convencional per baixar-li la febre massa elevada per a la seva edat, estic segura que les preses augmentades a cada hora de AIGUA DE MAR juntament amb plantes medicinals en concret infusions de PERILLA ens van evitar els antibiòtics i corticoides habituals cada vegada que ha passat per una bronquitis.

També la fem servir a la cuina: per bullir pasta i condimentar potatges, etc, així com per fer gàrgares quan, algun cop he tingut molèsties a la gola, i per evitar la tos seca nocturna en el que semblava una al·lèrgia lleu. Una altra utilitat són els banys amb 2 quilos de sal marina per eliminar toxines, estimular el circuit venós, limfàtic i drenar líquids summament important per a la salut. S'ha convertit en una activitat setmanal súper esperada per la meva filla en fer-ho juntes.

Moltes gràcies Dolça Revolució per la vostra valentia i tasca de divulgació tan important i impagable. Espero seguir aprenent de vosaltres !!!

Elena Janer Ortuño

Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

ejaner@bufetejaner.com