Millora diabetis amb alpiste i estèvia

Jo pesava 106 quilos i treballo en una residència de gent gran, així que és un treball pesat. Un dia em vaig sentir molt malament, em vaig fer una anàlisi de glucèmia i estava a 433 de sucre. Estava prenent estèvia, però poca i malament. Em vaig espantar i vaig començar a cuidar-me. Vaig començar a prendre llet d’alpiste, preparada per mi, en dejú i després en el sopar. Vaig afegir moltes fulles d’estèvia al mate en l’esmorzar, dinar, per la tarda i a sopar. En fi, és el meu únic  edulcorant. Ara estic a 96 o 94 de sucre. He deixat de menjar pa blanc i evito barrejar alguns aliments: Si menjo patates o pasta no menjo carn. He vist molts vídeos de Suzanne Powell que m'han ajudat molt. Ara estic bé gràcies a l’estèvia i a l‘alpiste. Les meves infusions d’estèvia són sagrades i la utilitzo per endolcir tot, fins i tot els bescuits.

Olga

Febrer 2013

laura4701@hotmail.com