Millora amb alzeimer i parkinson

Gener 2013

 

Sóc José Vera, de la regió de Múrcia i vaig a explicar la meva experiència amb l'Alzheimer i el Parkinson. El meu sogre pateix Alzheimer des de fa 20 anys, va començar a desenvolupar molt jove la malaltia després d'uns períodes d'estrès molt forts. Fa cosa d'un mes vaig realitzar un viatge a Lleida i amb un amic em vaig passar a fer una visita a Josep Pàmies, que em va donar una de les millors lliçons de botànica aplicada, en sols dues hores, que en la meva carrera d'enginyer agrònom de 5 anys ningú m'havia ensenyat. De tot el que em va comentar em va impressionar la barreja d'herbes realitzada per Dolça Revolució per a l'Alzheimer. Després d'una setmana em vaig fer amb un paquet d'aquesta barreja.

 

El meu sogre per aquestes dates tenia moltes llacunes mentals, agressivitat i paranoies. 6 mesos enrere havia començat amb els primers símptomes de Parkinson, però desenvolupant-se molt veloçment. Per a l'Alzheimer està prenent 4-5 medicaments diferents al dia i en la ultima revisió amb el neuròleg va provar diversos medicaments pel Parkinson i, tots ells, li van provocar grans efectes secundaris sense símptomes de millora.

 

Fa dos mesos, va començar el tractament de les barreges d'herbes, amb una infusió en dejú, tots els matins. Als tres dies el meu sogre va començar a pensar que es trobava millor, però es va mantenir caut. Als 15 dies no li tremolaven les mans, al mes va deixar de tenir llacunes mentals i al mes i mig manté una conversa normal, a més de que se li han anat les paranoies i les obsessions i està més calmat. El meu sogre comença a plantejar-se deixar de prendre certes pastilles.

 

Espero que el nostre testimoni serveixi d'ajuda a altres pacients amb Alzheimer i Parkinson.

Barreja per a l'Alzheimer: Verónica + Cua de cavall + Sàlvia + Ortiga + Estèvia. Dues infusions al dia.

 

 

Novembre 2013

 

En la revisió anual del neuròleg, fa cosa d'un mes, la doctora va diagnosticar que l'alzheimer s'havia estabilitzat i no avançava. El que no li vam dir va ser que estava prenent diàriament una infusió pel pàrkinson i una altra per a l'alzheimer. La neuròloga atribueix la millora a la medicació, que segueix prenent, i al fet de la sobre estimulació del meu sogre a causa de l'atenció que presta a la seva petita i recent néta i al gos que té des de fa anys.

 

Del pàrkinson també va millorar i ja no li tremolen les mans, solament quan es posa nerviós. Ara ja no li donen medicació pel pàrkinson.

 

José Vera

 

joseopepe@yahoo.es