Limfoma No Hodgking

Em dic Jordi, tinc 61 anys i visc a Sabadell (Barcelona). A principis de 2016 em van detectar, després d'una biòpsia i un PET-TAC un gangli dolent i altres dos sospitosos a la part inguinal esquerra i sota l'espatlla. Els dos eren petits, però tenien metabolisme actiu.

El diagnòstic va ser Limfoma No Hodgking Indolent. Com a tractament em van donar 15 sessions de radioteràpia a la zona del gangli dret i res més.

Paral·lelament, vaig visitar en Pàmies Hortícoles a Aleix (el recomano). Em va aconsellar una alimentació més equilibrada que la que feia: menys carns o gens, menys derivats de la llet, més verdures i amanides, que segueixo fent amb certes "llicències".

També em va recomanar Kalanchoe, llavors amargues d'albercoc, infusions de gal·li i una barreja de calèndula, ortiga i milfulles també a infusió. Per condimentar em va dir que posés cúrcuma.

El dia 1 octubre 2016 vaig tenir revisió i el gangli, objecte de la radioteràpia ja no està i els dos sospitosos, que no em van tractar a l'hospital, han disminuït moltíssim. Ja no tenen activitat metabòlica.

He de seguir amb revisions, però de moment ESTIC NET. No he de baixar la guàrdia, ja que el meu tipus de limfoma roman com en "stand by".

El meu agraïment a la gent de Pàmies.

Jordi Castells

jordicast100@gmail.com

Sabadell (Barcelona)