Limfoma Folicular Grau III A – Còrdova

Em dic Sandra, tinc 51 anys (novembre 2016) i viu a Còrdova (Argentina). Al febrer de 2014 vaig ser diagnosticada de Limfoma Folicular Grau III A. Compto amb tots els estudis mèdics que avalen el diagnòstic. El metge em va indicar quimioteràpia, la qual no vaig realitzar. Vaig fer dieta alcalina, homeopatia, vaig prendre graviola (o guanàbana) i també una planta que em van donar a Perú anomenada “Jergón Sacha", ambdues en pols d'alta puresa. A l'octubre de 2015 el tumor que tenia a la part esquerra del meu coll realment era gegantí, diria que més gran que el puny de la meva mà tancada. També hi havia anat agafant tots dos maxil·lars i el clatell. M'havia sortit també petits tumors a la part dreta.

Al novembre de 2015 vaig començar a sentir que la tumoració anava canviant de consistència. Al febrer de 2016 el tumor havia desaparegut del tot. Tinc fotografies que periòdicament em treia on visiblement pot notar-se com anava disminuint el tumor. Ara per ara no tinc res en absolut visible.

La meva experiència amb el metge alópata va ser molt dolenta, òbviament vam acabar disgustats perquè em vaig negar a la quimioteràpia. Per aquesta raó ni tan sols he desitjat tornar a fer-me un nou TAC per corroborar que el limfoma va desaparèixer. Per a mi, veure el coll que ha tornat a la normalitat és suficient. Segueixo fent les consultes periòdiques amb el meu homeòpata unicista.

Conte amb informes de diagnòstic (biòpsia, TAC) i les fotografies des de que va començar la tumoració al coll, la seva màxima grandària i després la gradual desaparició d'aquest en el terme d'aproximadament 3 mesos.

Sandra Colomé

sandracolomecba@gmail.com

Còrdova (Argentina)