SOPA DE CARBASSA, TARONJA, CURRI I GINGEBRE

Aquesta es una sanadora recepta de temporada, molt reconfortant en temps freds.

Ingredients per a 4 persones:

- 4 cullerades d'oli de coco u oli d'oliva verge extra

- 1 ceba mitjana tallada a trossets

- 2 cullerades de gingebre fresc pelat i tallat fi o 1 cullerada de gingebre en pols

- 1'5 culleradetes de cúrcuma en pols o 1 culleradeta d'arrel de cúrcuma pelada i tallada fina

- 2 culleradetes de curri en pols

- pebre negre al gust

- 1 kg. de carbassa pelada i tallada en daus

- suc d'1 taronja

- 1 tasseta de llet de coco o nata

Recomanem utilitzar aliments de cultiu ecològic.

Elaboració:

Escalfar l'oli, tirar-hi la ceba i deixar ofegar uns minuts. Afegir la carbassa, totes les espècies i sal al gust. Cuinar fins que es dauri una mica la carbassa. Afegir el suc de taronja i aigua fins gairebé cobrir els ingredients. Cuinar a foc mitjà durant 40 minuts, triturar i servir calent. A l'emplatar, adornar amb un rajolí de llet de coco o nata.