Diabetis Mellitus tipus II i altres malalties – Madrid

Em dic Carles, tinc 58 anys i visc a Madrid des dels 6 anys. A l'octubre de 2015, em van diagnosticar Diabetis Mellitus tipus II (causada per una hemocromatosi). Els meus símptomes eren, sobretot, cansament, tot em costava molt. Quan vaig anar a la consulta del metge de família, em van fer una primera analítica i una posterior en un interval d'uns 10 dies i el diagnòstic va ser: vostè és diabètic. Vaig quedar perplex, no em va semblar de rigor la forma de diagnosticar una malaltia tan seriosa, i vaig exigir una analítica més exhaustiva. La doctora de família em va derivar a l'especialista de digestiu i sí, en aquest cas, em realitzo unes anàlisis completes, inclòs un estudi genètic, així com un fibroscan i ecografia. Es confirmava la diabetis tipus II, i una hemocromatosi, amb una fibrosi grau 3. Em vaig posar a tremolar, però passat aquest primer ensurt em vaig dir ... "això no va a poder amb mi" ... i el primer que vaig fer va ser documentar-me . Vaig començar a estudiar, devorava tot el que queia a les mans. El primer pas va ser inscriure en l'associació de hemocromatosi de Madrid, no estava per la labor de prendre aquest medicament que recepten: la deferoxamina. Amb aquest panorama vaig seguir estudiant i llegint cada dia un munt d'hores, fins que vaig donar amb Josep Pàmies i Andreas Kalcker a internet. Em vaig comprar el llibre d'Andreas, (el vaig llegir i tornada a llegir), el llibre de la botica del Senyor. Vaig conèixer l'estèvia i vaig atacar amb tot el que estava a la mà d'una forma natural. És a dir vaig deixar els meus hàbits i vaig començar el que jo anomeno una "vida espartana", d'alimentació, exercici i les infusions de l'Associació Dolça revolució.

A les 7:00 hores del matí, en dejú: un suc de llimona, una culleradeta de comí negre mòlt, un all cru i un polsim de coriandre. Afegim un bon got d'aigua calenta-tèbia i per dins. És difícil de prendre, però la meva salut s'ho val.

Després, camí rapidet 4 km al matí i, al vespre, altres 4 km. Respir i em oxigen. En arribar, a la cuina m'espera la batedora en la que trobo una poma, 4 cullerades soperes de civada ecològica, una de segó de civada, una altra de germen de blat, una altra de llevat de cervesa i dia sí i dia no, segó de blat sarraí. Afegeixo també una culleradeta de llavors de sèsam, llavors de lli, chia, una altra d'herba de blat (altern amb herba d'ordi) i, de tant en tant, cúrcuma amb la seva pebre (no abús de la cúrcuma). També una cullerada d'oli de lli, una gota d'oli d'orenga, maca andina, estèvia en pols (molta perquè sóc molt llaminer) i, per rematar, espirulina i Chlorella en pols una cullerada no molt satisfeta. Després en l'apartat d'hortalisses: mitja ceba o una cambra segons la mida de la ceba, pastanaga, raves, api, un bon tros de gingebre, cogombre ... el que dóna l'horta. Tot això ho bany amb beguda de civada, o de soja, o d'arròs, escaiola (vaig alternant). A l'batre-ho surt com una mena de "farinetes" i em com una bona tassa d'uns 400 grams cada dia. Està deliciosa. A continuació, em prenc una infusió, que ha estat tota la nit macerant amb l'estèvia, amb romaní, amb la barreja de fetge (carxofera, boldo i dent de lleó). Afegeixo card marià i Desmodium ascendens i, setmana si i setmana no, ortiga. Per acabar el meu orotato de Calci, el meu orotato de magnesi i més càpsules de calci i una càpsula d'àcid alfa lipoico, (que he de comprar fora d'Espanya). Acabo l'esmorzar a les 8:45. Sobre les 11:30 faig la meva primera presa de MMS: 4 gotes activades per presa. Així he estat durant mesos, després manteniment 5 gotes en una presa diària a la tarda, aquest manteniment ho vaig fer durant 2 mesos vaig tornar a repetir el protocol 1000, aquest cop 2 mesos. Ara estic fent el manteniment, però d'aquí a uns tres mesos tornaré fer el protocol 1000 per no deixar d'estar alcalí, això formarà part de la meva vida.

Quan em van fer les analítiques es van veure dues pedres al ronyó esquerre. Per a això vaig prendre durant 9 dies, 3 infusions de Lepidium (matí, tarda i nit) i al mes una altra novena. Mai més es va saber i ha passat un any. Tampoc sé si va ser pel MMS o per l'Lepidium, però patia de Tinnitus (acufen) i ja no em molesta l'orella.

També m'he fet uns quants ènemes amb MMS i m'han anat de meravella.

La meva dieta es basa en vegetals, no prenc alcohol ni carns, tampoc lactis. L'única proteïna que prenc són tres ous durs per setmana, així com una mica de salmó o sardines a la planxa. Cremes de civada amb tota mena de verdures, gaspatxo a tones, amanides de tots els colors, algues del mar de tot tipus, bolets, una ampolleta d'aigua de mar isotònica ... en fi he canviat la meva vida, els meus hàbits ... no pas gana, estic nodrit, he recobrat la meva lívid.

A dia d'avui, amb aquest règim, tinc unes analítiques per posar en un marc, el ferro està gairebé en nivells: ferritina 162 ng / ml, transferrina 246 mg / dl quan fa 4 mesos la tenia en 500. Els índexs de glucosa no pugen de 96. Em sento fenomenal.

Vull des d'aquí convidar a qualsevol que no es deixin menjar el coco.

Una vida alcalina, i molt ànim ... cal resetejar la nostra vida.

La por sí que és una malaltia i a més a més mata, així doncs, alegria i ganes de viure.

Salut per a tots

Carlos Moreno García

dibujante58@hotmail.com

Madrid