Càncer d´estómac (2)

A primers de desembre de 2013 em van operar d'un càncer d'estómac, deixant-me solament la tercera part del mateix. A continuació em van programar set sessions de quimio i segons l’oncòleg, al final caldria donar el corresponent cicle de ràdio.

De cinquanta-set quilos que pesava, em vaig quedar en quaranta-dos (15 kg. menys). No tenia forces ni per parlar, no menjava i no em trobava gens bé.

Al gener 2014, la meva germana em va parlar de la guanàbana, vaig buscar informació i vaig començar a consumir-la. Gràcies a aquesta planta vaig trobar a Josep Pàmies parlant de la kalanchoe. Vaig començar a consumir-la combinada amb l’MMS i l’estèvia.

Després de tres mesos prenent la kalanchoe, MMS i seguint una dieta alcalina, en la quarta sessió de quimio en el mes d'abril, em van fer un TAC i el resultat va ser contundent (el propi metge no s’ho creia) “No existeix evidència alguna de malaltia oncològica”, arribant a felicitar-me i anul·lant-me la sessió de quimio de l'endemà.  Als quatre mesos de la meva operació, ja estava guarida, neta…, però sincerament no pensava que fos tan aviat i estic convençuda que ha estat gràcies a la cura que he portat pel meu compte.

La planta de kalanchoe la prenia a mitjan matí, entre 15 a 20 grams, i la mateixa quantitat a la tard-nit. L’MMS el prenia 5 vegades al dia: 5 gotes àcid cítric + 5 gotes de clorit de sodi combinades ambdues, fins i tot el mateix dia que tocava tractament de quimio, encara que procurava prendre-ho dues hores abans de posar-m'ho. Fins ara no he tingut nàusees, vòmits ni diarrees. Sempre he procurat prendre-ho, com a mínim, una hora abans i després dels menjars.

Quant a l'alimentació, des que vaig començar amb tot el procés, vaig deixar de consumir llet i els seus derivats, sucre, farines blanques, peix blanc, carn de vaca, fritades, etc. Sí consumia pa d'espelta integral, pastes, macarrons i espaguetis integrals, peix blau petit, moltes amanides, sucs liquats de vegetals, verdures, hortalisses i fruites, això sí, tot d'agricultura ecològica, a la planxa i al forn.

Quant a la dosi de manteniment, la kalanchoe la segueixo prenent igual que abans, excepte algun dia que me la salto per no trobar-me a casa. I l’MMS ho he reduït a dues preses diàries: matí i nit.

Envio molt ànim, molta força i moltes ganes a qui ho necessiti que, si es vol, es pot sortir endavant.

Manoli

manoli115@hotmail.com

Julio 2014