Càncer de còlon, fetge i pulmó – València

Em dic Mario i en el mes d'abril del 2015 em van detectar 2 tumors grans en el còlon. Després d'una colonoscòpia em van informar que eren malignes. A l'agost del mateix any em van intervenir, l'operació i el postoperatori van ser un èxit. Després de realitzar-me 1 tac, em van informar que tenia metàstasi difusa en fetge i pulmó, l'oncòleg em va comentar amb molta franquesa, que unes expectatives raonables eren aproximadament uns 2 anys de vida i si hi havia sort amb la quimio, potser una mica més de vida arribant als 5 anys en el millor dels casos.
En el meu cas em vaig decidir a presentar batalla a la situació, el primer que vaig fer va ser pregar al Senyor, ja que sóc testimoni de Jehovà, per comptar amb la seva guia i saviesa, el segon va ser investigar la problemàtica del càncer pel meu compte amb l'ajuda de internet i, el tercer, vaig acudir al meu metge naturista, aquí a València, al que vaig arribar amb un munt de preguntes sobre el millor tractament a seguir. Entre les mesures a prendre, em va receptar la Kalanchoe Daigremontania i entre la Kalanchoe i el tractament alternatiu, en 2 mesos i després del primer tac que em van realitzar per veure el progrés de la quimio, l'oncòleg es va quedar al·lucinant: el nòdul més gran en un dels pulmons s'havia reduït de 18mm a 15mm, però el més sorprenent era que havia necrosat el nucli, és a dir, que havia mort i l'artell de l'altre pulmó no presentava cap activitat, però el més sorprenent segons paraules de l'oncòleg era el que havia succeït en el fetge, els 6 nòduls presents havien reduït, el que menys, al 50% i el més gran que hi ha 11mm havia reduït a 4 mm. Estic molt feliç.

A continuació us detallo el màxim possible totes les mesures que he pres per si algú es pot beneficiar: quimio, tractament d'un metge naturista, dieta alcalina, fitoteràpia per fetge, pulmó i ronyó i la kalanchoe.

Començo el dia amb un batut: una pastanaga petita, mitja remolatxa, mig cogombre, mitja poma, una maduixa, dues rodanxes de gingebre, més un full de Kalanchoe Daigremontania d'uns 30 grams.

A part aquest altre tractament:

Omega 3 DHA, Coencima CoQ-10, vit.E, vit.D3, en un sol comprimit: 3 comprimits al dia, matí, migdia i nit.
Un probiòtic amb milers de bacteris per comprimit per a la flora intestinal: 3 comprimits al dia, matí, migdia i nit.
Hiratake o Pleurotus ostreatus, el Fong del sol o Agaricus blazei, el Córdiceps, el Maitake, el Shiitake i el Reishi + Ungla de Gat i Mapurito, tot en un comprimit: 3 comprimits al dia, matí, migdia, i nit.
Curcumina fitosomada: 3 comprimits al dia, matí, migdia i nit.
Un multivitaminic: 3 comprimits al dia, matí, migdia i nit.
Epigallocatequina Gallato, principi actiu del té verd: 3 comprimits al dia, matí, migdia i nit.
Indol 3 carbinol 300mg. + Genisteïna 300mg. i oleuropeïna: 2 comprimits al dia, matí i nit.
Lipoato sòdic 300mg. + Hidroxicítrico 250 mg .: 2 comprimits al dia, matí i nit.
Artemisa annua 300mg. + Annona muricata 300mg .: 3 comprimits al dia, matí, migdia i nit.

Gotes essència de dent de lleó, 20 gotes matí, 20 gotes migdia, 20 gotes a la nit.
Aigua oxigenada neutra estabilitzada, el primer dia 3 gotes tres vegades al dia, el segon dia 4 gotes tres vegades al dia, el tercer dia 5 gotes tres vegades al dia i així fins a les 16 gotes tres vegades al dia o fins que toqui la quimioteràpia , com era el meu cas, a partir dels 3 dies de la quimio, començava de nou en 3 gotes tres vegades al dia.

Dieta alcalina, introduint la dieta mediterrània al migdia de forma alternativa, prenent-me una cullerada de postres per les nits de bicarbonat dissolt en aigua o quan prenia la dieta mediterrània, paella, arròs al forn, etc., després del dinar.

Fitoteràpia per netejar els filtres, ronyó, fetge i pulmó, l'intestí ja es neteja amb el batut abans esmentat:
per al ronyó: cua de cavall + te verd. (Matí)
per al fetge; dent de lleó, card marià + carxofa (migdia i nit)
per al pulmó; farigola, plantatge + trepó (mitja tarda)

Per endolcir les infusions: xilitol o sucre de Bedoll.

Fruita (entre hores), pa integral, embotit (només ibèric). Les carns triades per consumir proteïnes: el pollastre de la millor qualitat possible, el peix: salmó, lluç i bacallà i algunes zones del porc, ja que és carn blanca, com el llom costellam o de cinta o maixelles, res de greixos, llevat la del pernil ibèric o la de l'embotit ibèric.
He tret totalment el sucre i per salar, la sal marina.
L'aigua que bec és mineral, embotellada, però després imantarla en negatiu, mai en positiu, un període mínim de 12 hores, perquè em netegi.

Forma de cuinar: mai fregits, forn sobre 140 graus i els guisats, sempre a foc mínim per no crear molècules nocives per a l'organisme, la planxa mai a més de 110 graus.

Mario López

ibmbm3015@gmail.com

València

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *