BESCUIT DE PASTANAGA AMB FULLA DE STÈVIA

Seguim reclamant la legalització de l'ús culinari de la fulla de Stèvia, sumant una nova recepta saludable endolcida amb aquesta planta, convertint-la així en especialment recomanable per a persones amb problemes de diabetis, colesterol, hipertensió, obesitat, triglicèrids, acidesa d'estómac, etc.

Ingredients:
- 1 got de pastanaga ratllada
- 200 ml oli d'oliva verge extra
- 4 ous
- 240 grs de farina integral d'espelta
- 8 grams de llevat o bicarbonat (1 culleradeta)
- 2 grs fulla seca de Stèvia en pols (½ culleradeta)
- 1 culleradeta de llavors de rosella
- 2 cullerades d’ametlla picada

Recomanem fer servir aliments de cultiu ecològic.

Preparació: Batem en un bol els ous, afegim l'oli, la pastanaga, la Stèvia i la farina, que prèviament hem barrejat amb el llevat. Ho ajuntem tot bé i ho aboquem en un motlle de forn, que hem sucat amb una mica d'oli. Escampem les llavors de rosella i l'ametlla picada per sobre i ho posem a coure durant uns 35 minuts al forn, pre-escalfat a 180ºC.

.