Hirsutisme (excés de borrissol) – Toledo

Em dic Montserrat, tinc 31 anys (febrer 2017) i viu a Toledo. Tota la vida he patit hirsutisme, que més o menys tinc entès que és l'excés de pèl, en cara, cames, aixelles, pits etc. És horrible. Els metges deien que es devia a un trastorn hormonal i que d'aquí, tenia més testosterona del normal per ser fèmina. Per això també els meus menstruacions eren irregulars i doloroses. Prenia la píndola.
Vaig haver de gastar un dineral en: cera, cremes depilatòries, cremes decolorants, llargues sessions de làser per acabar amb el pèl. Aquestes van ser bastant eficaços, però doloroses, sobretot a la zona facial. Un malson que no la desitjo a ningú.
Un dia, després d'escriure a l'Associació Dolça Revolució, vaig decidir deixar tot, inclosa la píndola. Estava cansada i, total, em seguia fent mal igual que abans. Vaig començar a agafar-me tots els dies la barreja de plantes (Vitex, milfulles i borsa de pastor) i, en lloc d'infusió, em vaig fer un extracte de totes elles. També vaig prendre magnesi i em vaig fer banys vaginals d'artemisa. Bevia aigua viva de font i una dieta alcalina, sense alcohol, etc ... Vaig ser constant i pèl que em llevava amb pinces, no tornava aparèixer, ni tan sols els més gruixuts. El resultat és senzillament INCREIBLE: no tinc prou feines pèl, podria dir que el problema se m'ha resolt en un 99,9%. La menstruació em ve "com un rellotge" i no em fa mal tot just. El que no havia aconseguit al llarg de la meva vida, ho vaig aconseguir en tot just uns mesos. No m'ho creia. Hi va haver moments que plorava de l'emoció.
I tot gràcies a la mare natura i als Dolça Revolució que fan una tasca tan bonica que és digna de reconèixer.
He volgut explicar la meva experiència perquè sé que hi ha moltes noies que s'enfronten a aquest problema i és molt dur, crea complexos, traumes, i qui ho viu sap que és un malson, per això insisteixo, gràcies a vosaltres ia la solució que em vau oferir (natural, barata i indolora). He tornat a ser feliç i a recuperar la seguretat i autoestima que vaig perdre per aquest problema. Gràcies de cor amics de Dolça Revolució.

Monserrat García
testimonios@dolcarevolucio.cat

Toledo