HERPES ZÓSTER – MMS – PONTEVEDRA

- 13 Març 2021 -

El meu nom és María Jesús, tinc 59 anys (maig 2020), sóc administrativa i visc a Pontevedra. La meva mare té 85 anys i té una gran dependència. Jo la cuido.

El mes de gener passat va tenir un herpes zòster, diagnosticat per la seva metgessa de família en el nostre domicili. Li va prescriure antibiòtic, sulfat de zinc i antiinflamatori. No li vaig donar res d'això.

Vaig preparar MMS amb aigua (5 gotes activades en 10 ml d'aigua) i li ho vaig aplicar, durant 10 dies (3 cops al dia), directament a la pell. Cada dia preparava el MMS. Es va curar completament i la seva pell està perfecta.

També he preparat CDS per al que es pugui necessitar, el tinc al frigorífic. A més a més, em polvoritzo amb el MMS les mans, cara, guants, màscares.

Com diu Darío Salas Sommer: "ciència és tot el que funciona". I el MMS i el CDS funcionen.

María Jesús Figueroa Bullosa

mariafigueroaboullosa@yahoo.es

Pontevedra