HEPATITIS C – MMS – RAQUEL – BARCELONA

- 28 Febrer 2021 -

El meu nom és Raquel, tinc 58 anys (juny 2020), sóc de l'Argentina i fa 12 anys que visc a Barcelona.

L'any 2005 em van diagnosticar Hepatitis C, després de donar sang. És cert que quan menjava malament o m'excedia en l'alcohol tenia molèsties, però mai vaig imaginar que fos hepatitis.

La meva primera reacció en assabentar-me va ser fer un canvi fonamental en la meva vida. Vaig decidir fer-me ovolactovegetariana. Vaig deixar de menjar carns, fregits, alcohol, cafè i xocolata, aquest últim és el que més em va costar.

La meva teoria era, si el virus està en el meu fetge faré que dormi una llarga migdiada i no el despertaré per males costums.

Mentrestant vaig començar a esbrinar quin mètode natural podia curar-me. Una amiga em va parlar del MMS i vaig començar a llegir articles i a investigar sobre ell.

Vaig començar a consumir-ho sense seguir cap protocol. Vaig prendre 6 gotes activades cada nit durant 3 mesos. Després em vaig informar que hi havia un protocol anomenat 1000 i vaig començar a fer-lo.

Passats uns 10 dies em vaig sentir molt malament i el vaig suspendre tal com em van aconsellar.

Vaig decidir començar a preparar el meu cos desparasitándolo. Al cap d'un mes vaig començar novament amb el MMS, però aquesta vegada ho vaig fer sense activar i vaig poder acabar-lo per complet malgrat algunes vegades sentia nàusees, però aquesta sensació passava molt ràpidament.

En aquest punt és quan vaig conèixer personalment en Josep Pàmies i li vaig comentar el que acabava de fer. Ell em va recomanar que fes una novena d'infusions d'Àrtemis Annua, una novena de boldo i una novena de card marià.

Haig de dir que el metge que em tractava, sempre em deia que havia d'entrar en algun programa de tractament, però jo em negava, perquè sabia que eren tractaments molt agressius.

En la següent cita amb el metge aquest em mira amb cara de sorpresa tenint a les seves mans els meus estudis i em diu: “Això és increïble, els teus valors són molt baixos, estàs gairebé curada. Amb aquests resultats no entres en cap tractament”.

Haig de confessar que mai em vaig animar a dir-li que havia fet el tractament amb MMS i amb les herbes, ja que quan jo els comentava algunes de les meves recerques naturals ells reien de mi.

En aquests moments estic molt bé. Segueixo amb la meva alimentació alcalina, ara sóc gairebé vegana (de tant en tant em menjo una pizza de quatre formatges, que és la meva feblesa) i continuo fent les meves novenes amb herbes medicinals a cada canvi de temporada.

Raquel Beatriz Ietri

ietriraquel@gmail.com

Barcelona