Grip – Blanes (Girona)

Em dic Paqui, tinc 63 anys (gener de 2018) i visc a Blanes (Girona). És la primera vegada que he fet servir el "Producte Censurat", tot i que el vaig comprar fa anys. El meu marit va agafar la grip fa 15 dies i, en vista que tenia símptomes d'una altra que va agafar fa uns anys i que li va atacar al pit, vaig decidir proposar-li el "Producte Censurat". Vaig activar 15 gotes de clorit i 15 d'àcid, les vaig posar en 1 litre d'aigua i se'l va anar bevent durant el dia. Al final va necessitar dos litres (un litre amb 15 gotes de "Producte Censurat" cada dia, durant dos dies). Si va començar un dissabte, el dilluns ja no tenia febre i dimarts va poder anar a treballar. No cal dir el content que està (que estem), ja que la gent li parla de dies i fins i tot de setmanes al llit amb febre.

Paqui Reina
panty_r@yahoo.es

Blanes (Girona)