Glucosa i triglicèrids alts controlats amb stèvia (2)

Jo tenia la glucosa i els triglicèrids alts i vaig començar a prendre estèvia. Al cap d’un parell de mesos de prendre una infusió d’estèvia a mitja tarda, el 27 de novembre de 2012 l’endocrinòleg em va fer un anàlisis amb els següents resultats:

Glucosa: 152

Colesterol HDL: 56;   LDL: 131;  Triglicèrids: 137.

Hemoglobina A1 C: 7,3.

 

Vaig continuar prenent l’estèvia i, per la meva feina, em resultava més fàcil prendre 2 pastilles d’estèvia al matí i, algunes tardes, una infusió. Una altra anàlisi de la reumatòloga el 18 de gener de 2013 va donar com a resultat:

Glucosa: 111

Colesterol (global): 220;  Triglicèrids: 112

Hemoglobina A1 C: 6,5.

 

De moment estic mantenint la dosi de 2 pastilles d’estèvia a mig dia o mitja tarda, combinant amb alguna infusió per la tarda, i estic pendent de pròxima analítica d'un o altre metge.

Tots dos metges em diuen que els nivells són del tot normals.

Espero que us sigui útil.

Mercè

Juny 2013

Comas14747@yahoo.es