GENIVES – MMS – OSCA

- 13 Març 2021 -

El meu nom és Ma. Pilar, tinc 55 anys (maig 2020), jubilada per discapacitat i visc a Osca.

Fa uns 10 dies, vaig tenir una infecció a les genives que em va causar inflamació i moltes molèsties. Com no podia anar al dentista, degut al confinament, vaig prendre el MMS. El primer dia ja em vaig sentir molt millor i als tres dies, la inflamació va desaparèixer per complet.

No coneixia el MMS fins fa molt pocs dies i dono gràcies a totes les persones que estan al peu del canó per a fer-lo arribar a tots els usuaris que puguin necessitar-lo.

Espero que la vostra lluita cristal·litzi en un gran èxit i que moltes persones puguin experimentar els beneficis del MMS per a la salut.

Moltes gràcies per la vostra lluita per intentar ajudar-nos! 

Ma. Pilar Arguis

mparguis@gmail.com

Osca