(per a dues safates de forn plenes)
ingredients:
- 200 g de farina integral
- 75 g d'ametlles triturades
- ous
- 1 culleradeta de stevia en pols (equivalent 90 g de sucre moreno integral)
- 75 ml d'oli d'oliva extra verge
- 1/2 culleradeta de canyella
- La pell ratllada d'una llimona
- 1 culleradeta de llevat en pols
preparació:
Barrejar les ametlles, la stevia o l'el sucre, la farina, el llevat, la pell ratllada de la llimona i la canyella. Afegir l'oli i els ous barrejant bé. Es formarà una massa dura. Fer dos o tres rotllets amb ella, embolicar-los en paper film i deixar-los a la nevera 1 hora.
Treure de la nevera i pastar una mica. Si es trenca, posar una mica de farina sobre la taula de treball i amassar la pasta. Aplanar amb el corró i deixar la pasta de 1/2 centímetre de gruix. Tallar amb el tallapastes escollit i posar sobre de la safata del forn prèviament untada d'oli d'oliva.
Deixeu-ho al forn prèviament escalfat a 170 º C uns 10-15 minuts. Vigilar perquè no es cremin. Deixar refredar una mica i posar les galetes en un plat.
Nota: Es pot canviar l'ametlla per avellana, coco, nou, etc.