Fongs als peus (4)

Hola. És boníssim el vinagre per al tractament dels fongs en els peus. Havia gastat un munt de diners en cremes i ungüents però em continuava picant i no hi havia millora. Desesperada per la picor i buscant altres remeis vaig trobar la solució del vinagre. El tractament va ser el rentat de peus amb aigua amb vinagre i compreses una vegada al dia durant almenys 8 dies. Després que vaig deixar de fer-me el tractament no he tingut molèsties i quan sento que em comença a picar una mica torno a fer-me el tractament i se'n va. El resultat és excel·lent i s'explica perquè els dermatofitos no poden viure en un medi àcid i, encara que el pH de la pell és lleugerament àcid, el vinagre ajuda a mantenir un ambient no propici per al seu desenvolupament. M'han dit que la llimona també va bé però amb el desavantatge que exposat a la llum pot tacar la pell. Així que jo recomano el vinagre, moltíssimes gràcies per mantenir aquest lloc en la web. Una dolça salutació dels usuaris de la medicina natural.

Abril 2012

limagiron@hotmail.com