Fongs als peus (3)

Hola a tots, m'he animat a participar per explicar-vos com vaig solucionar jo el tema dels fongs als peus. Portava 20 anys amb aquest problema, tractant-ho amb medicaments receptats per professionals de medicina tradicional. Estava dues temporades be i una malament, durant anys. A més de les típiques ferides entre els dits, tenia molta picor i descamació en la planta dels peus. També tinc atrofiades les ungles dels peus (prohibides les sandàlies a l'estiu). Fa un parell de mesos, vaig trobar el remei més natural, barat i accessible que hi ha al mercat: el vinagre. Us explico el tractament que jo vaig fer. Durant 1 mes, cada dia a la nit submergia els peus en un gibrell amb vinagre de vi blanc una mica calent (tebi), uns 10 minuts, i els deixava assecar per si sols. Als 3/4 dies van començar a disminuir els símptomes. Com que el problema de les ungles és més persistent, he decidit seguir submergint-los una vegada a la setmana, durant 3 mesos. Espero poder veure una millora notable en les meves ungles, que ara estan negres, mig desenganxades i amb una mica de sarro per sota de la ungla, encara que cada vegada va a menys.

Tinc una amiga que malgrat tenir els fongs controlats segueix banyant-se els peus en vinagre una vegada al mes i en 3 anys no ha tornat a tenir-ne.

Quina ràbia em dóna haver intoxicat el meu cos amb pastilles i pomades i haver tingut la solució a la casa meva, a l'armari de la cuina!.

Vull comentar que l'arbre del te, en el meu cas, no m'havia funcionat del tot. Potser ho vaig aplicar malament, o no vaig ser prou constant.

Salutacions

Març 2012

Contacte: maijuca_8@hotmail.com