FIBROMIALGIA – MMS – MADRID – (TÈCNIC EN CURES AUXILIARS D’INFERMERIA)

- 13 Març 2021 -

El meu nom és Gloria Rojas, tinc 56 anys (juny 2020), sóc tècnic en cures Auxiliars d'infermeria. Treballo a l'hospital 12 d'octubre de Madrid, en reanimació.

La meva unitat és una UVI d'anestèsia. Durant la pandèmia vam ser una UVI Covid19 en la qual em va tocar viure molt de prop totes aquestes jornades extenuants dins d'un epi.

Sóc malalta de fibromiàlgia o, més ben dit, ex-malalta. M'ho van diagnosticar fa any i mig.

A la meva metgessa de capçalera li va costar molt acceptar que la meva dieta sense gluten ni lactis fos una cosa eficaç, per això em va manar al psiquiatre. Sé que pot semblar estrany, però ara sé que em vaig anticipar als seus coneixements. El psiquiatre em va animar a seguir i em va recomanar no lluitar contra el sistema.

La meva metgessa em va receptar analgèsics, que només van empitjorar la meva situació. Em vaig inflar i vaig engreixar moltíssim.

Vaig tenir sort en donar amb un neuròleg que dedica la major part del seu temps a la fibromiàlgia i em va ratificar la dieta que estava seguint com a adequada. Em va parlar de no prendre medicaments i de la teràpia Magnètica trascraneal. El pitjor 1 any de llista d'espera.

Vaig tenir grans dolors en el còlon seguit de restrenyiment. Dolor en el trigemin, articulacions, sobretot a les cames i peus. Grans i persistents maldecaps, sobretot occipital. El meu cansament no em permetia ni tan sols mantenir-me en peus. He plorat, sí, i alguns dies he dubtat de com podría ser ser capaç de viure amb allò que m'estava passant. La meva vida es va interrompre de cop jo, tan activa i valenta en tots els cops que la vida em donava. La meva filosofia de treure el positiu de la vida em va semblar en aquells mesos una il·lusió. Però no vaig deixar de lluitar.

Vaig arribar a fer-me dues sessions de la teràpia i em va ser molt bé, però es va veure interrompuda per la pandèmia.

Els extenuants torns em van portar de nou als dolors, però aquesta vegada, estava activa laboralment i sense poder donar-me de baixa. Havia esgotat 1 any i la seguretat social no m'ho anava permetre. Això o la incapacitat i això mai ho vaig voler.

Tornava a aixecar-me del llit esgotada i amb dolors. El meu patró de somni va tornar a ser de 1hora o hora i mitja. El meu equilibri fatal. La meva memòria fatal.

Vaig començar a prendre el clorit de sodi amb els protocols de Andreas Kalcker i ara després de més d'un mes, em considero recuperada.

Poso a la vostra disposició el meu nom i la meva experiència amb el diòxid de clor i en conseqüència la meva millora notable.

Totes les meves PCR van ser negatives, igual que la meva serologia.

Avui segueixo en tractament i sóc una estudiosa de tot el concernent a la meva salut.
Tinc energia, memòria, equilibri, el meu intestí està perfecte, no tinc dolors, i fins i tot començo a perdre pes.

He escoltat molts vídeos de la vostra associació des de fa anys. La meva filosofia sempre ha anat en aquesta direcció, de fet, fa anys vaig estudiar naturopatía, però vaig passar per una separació molt dolorosa amb greus problemes econòmics i em vaig apartar del meu centre. Més aviat, em vaig perdre. En la meva vida només hi havia treball sense descans. Doblegava torn a l'hospital per a esgarrapar algun euro més.

Avui torno a ser jo mateixa. Qui busca el camí el troba. Sóc feliç i tinc una direcció, la meva direcció.

Vosaltres representeu molt més del que podeu imaginar. Sou un horitzó.

Les meves observacions durant el període de pandèmia en la meva unitat també les poso a la vostra disposició.

Hauria d'haver tret fotografies de les gasometries d'aquests malalts. El color de la sang arterial era molt diferent, gairebé aigualida. Abans de saber moltes coses, i el que em va portar a no creure en els tractaments va ser la meva observació. Els ph i els índexs d'àcid làctic van ser el que més em van alertar.

Gloria Rojas
gloriarojas28364@gmail.com

Madrid