Estrès i Ansietat

Crisi d´ansietat

Jo tinc problemes d’ansietat, que inclouen crisis de falta d’aire, i m’entren moltes ganes de menjar coses dolces. Vaig prendre estevia en dos períodes, la segona vegada va ser el mes passat durant 15 dies seguits, matí i nit.

(cliqueu la pestanya verda que hi ha a sota per a ampliar informació sobre aquest testimoni)

Estrés

Vaig començar amb els símptomes d’estrès al gener, van aparèixer les taquicàrdies i al març em vaig localitzar una clapa sense cabell. Vaig contactar amb l’Associació de la dolça revolució i em van recomanar una infusió d’herbes. Vaig estar prenent les infusions des d’abril a juny, aproximadament i les taquicàrdies van desaparèixer. Em van recomanar prendre un litre al dia, però tinc la tensió baixa i vaig creure convenient beure mig litre diari per aquesta raó. Vaig combinar les següents plantes: melisa, menta, marialluïsa, estèvia, arç blanc, espígol i herba gatera (nepeta cataria).
(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó ver que hi ha aquí sota)