Èczema a les mans

Tinc un èczema a les mans des de fa quaranta anys. Tinc una filla mtge i m'han vist molts metges, m'he posat moltes cremes, tinc temporades millors però s'activa a la primavera i a la tardor. Mai m'ho han pogut curar.

Fa un mes em vaig portar de la platja una ampolla de dos litres d'aigua de mar per veure si, en prendre-me-la, em millorava l'èczema. Als dos dies de prendre el preparat ja notava que les meves mans estaven moltíssim millor, i ara estan com noves.

Em preparo tots els dies mitja botelleta (d'aquestes ampolles de plàstic que tenen dispensador, mitja botelleta seran com 250ml) amb 2 parts d'aigua de mar + 5 d'aigua + el suc de mitja llimona. Tinc la botelleta al costat de l'ordinador i vaig prenent l'aigua a xarrupets durant el dia. Se m'han posat les mans netes, sense ferides, sense pell descamada, sense picors, com noves. I no m'estic posant cap crema perquè no la necessito.

No prenc més quantitat perquè visc lluny de la platja i no tinc aigua de mar fàcilment disponible, així que administro la que tinc perquè em duri. Amb la mitja llimona està bastant bé, com una llimonada una miqueta salada.

Practico Taiji i Qigong i fins al moment em trobo bé de salut. No estic prenent cap medicina.

MªJose

Juliol 2013

yawchra@yahoo.es