DIVERSES UTILITZACIONS – MMS – VALENCIA

- 8 Març 2021 -

El meu nom és Antonio, tinc 60 anys (abril 2020), pintor artístic (ara pensionista) i visc a València (Espanya).

Porto anys prenent el MMS, quan començo un procés gripal, i els “Antibiòtics Naturals” arriben tard, recorro al MMS, amb el Protocol 1000. I em liquido una grip, en un dia o dos.

També el faig servir per a tot el que em pugui ajudar en la meva salut bucal, dermatològica i moltes altres utilitats que té.

També vaig fer un període de neteja del meu organisme de 21 dies seguits, amb el Protocol 1000, amb la intenció d'eliminar qualsevol bacteri, virus o patogen. No danya les meves cèl·lules, i confio plenament, en el MMS, li tinc plena fe. 

M'he informat i documentat molt sobre aquest tema, abans de jutjar i difamar al MMS i als seus investigadors i defensors, els quals, mereixen tot el meu respecte per la seva VALENTIA, i dedicació, en defensa de la veritat, ja que no tenen cap benefici econòmic per defensar-lo. Ho fan pel bé de la humanitat. 

No crec en la segona gran indústria del planeta, que són, les farmacèutiques, els fàrmacs, vacunes i antibiòtics de les farmaMAFIEs, pels seus efectes secundaris i els danys mortals de milions de persones que moren a l'any. 

Antonio Toledo Peralta

antuantoledo1@yahoo.es

València