Diabetis Mellitus Tipus II (2)

Ja fa 3 anys em van detectar diabetis mellitus tipus 2. Des que me la van detectar no havien pogut controlar-me-la, a tal grau que van ser a punt de posar-me insulina injectada.

Des de fa ja gairebé 8 mesos estic prenent estèvia. L'experiència amb l’estèvia ha estat magnífica i la forma de controlar-me la diabetis ha estat molt fàcil. Al matí en despertar prenc 4 o 6 fulletes fresques de la meva estèvia, durant el dia preparo 2 litres d'aigua amb la fulla seca i aquesta infusió la guardo en el refrigerador, la qual estic consumint com a aigua d'ús. A les tardes em preparo un deliciós te de fulla seca i abans de dormir em menjo 4 o 6 fulletes fresques. Tot ha sortit de meravella, segueixo controlat i sobretot segueixo sense prendre metformina i glibenclamida. Però això sí, també és molt important l'exercici, almenys 30 minuts diaris. La dieta també és important, doncs jo menjo de tot, però poc, és a dir menjo poc de tot.

Luis Fernando  Rodríguez

El grullo, Jalisco, Mèxic

Març 2013

steviakaaheejalisco@hotmail.com