Diabetis i glucèmia

Diabetis Mellitus Tipus II (1)

La meva mare té 83 anys i des de fa 25 anys té diabetis mellitus tipus 2. També tenia hipertensió, arribant gairebé a 20 l’alta.

Al cap d’un mes de començar el tractament amb estevia, la seva glucosa va baixar de 280 a 130. Es prenia una tassa d’infusió d’estevia amb l’esmorzar i una tassa després del sopar.
(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó ver que hi ha aquí sota)

Diabetis (3)

El meu marit pateix de diabetis des de fa 8 anys. Els seus nivells de sucre en sang solien estar entre 260 i 270.

Va començar a prendre estevia i als 10-15 dies els nivells li van baixar a 140-150.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó ver que hi ha aquí sota)

Diabetis (4)

Tinc diabetis mellitus tipus II, diagnosticada des de fa 4-5 anys. En els últims temps la medicació era de 850 mg de Metformina.

Ara farà 4 mesos que estic prenen estèvia amb infusió 3 / 4 cops al dia, al mati, migdia, tarda i nit. Hi poso una culleradeta de postre per tassa. També tinc la planta i, a l’estiu, menjo 2/4 fulles cada dia, quan la planta està creixent.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó verd que hi ha aquí sota)

Diabetis (5)

Fa poc més de 3 anys vaig començar a prendre la planta insulina (Cissus verticillata – Cissus sycioides) per tractar la meva diabetis. Preparava la infusió d’aquesta planta amb fulles fresques, de 3 a 4 fulles mitjanes o 2 fulles grans en 1.5 litres d’aigua prèviament bullida i lleugerament reposada, després de retirada del foc. Aquesta infusió la prenia diverses vegades al dia, fins a acabar amb el volum preparat cada dia. Ho vaig repetir amb certa regularitat durant tres mesos. En l’última anàlisi, 4 mesos abans de començar amb les infusions, es registrava 1.41 de glucosa. No em vaig fer una altra anàlisi en deixar de prendre les infusions amb regularitat perquè em sentia tan ben que no ho vaig creure necessari. Vaig suposar que el poderós rentat de ronyons que produeix la presa de la infusió m’hauria regularitzat els nivells de glucosa en la meva sang.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó que hi ha aquí sota)

Glucosa i triglicèrids alts controlats amb stèvia (2)

Jo tenia la glucosa i els triglicèrids alts i vaig començar a prendre estèvia. Al cap d’un parell de mesos de prendre una infusió d’estèvia a mitja tarda, …

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó ver que hi ha aquí sota)

Reducció medicació diabetis (1)

Em van diagnosticar diabetis el 1999 després d’haver sofert un ictus. Com a primera medicació em vaig estar injectant insulina, per un temps no superior a 6 mesos, després vaig passar a la metformina amb 3 pastilles diàries. Fa 5 setmanes vaig començar a prendre estèvia i vaig observar una baixada important de glucosa en sang a partir de 6 o 7 dies de prendre l’estèvia. Vaig estar durant una setmana més combinant la metformina amb l’estevia.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó verd que hi ha aquí sota)

Diabetis tipus I (1)

Exerceixo la medicina holística, acupuntura, fitoteràpia, tècnica energètica Zen, etc..

El meu fill és diabètic de tipus 1. Se li va declarar amb 7 anys i ara té 10. Els afectats de tipus 1 han de pesar tot el que mengen per saber els grans d’hidrats de carboni que ingereixen i punxar-se la proporció d’insulina que necessiten. Bé, com els nens són una mica difícils amb l’acupuntura doncs vaig decidir provar amb altres vies. La primera va ser l’estèvia i en una setmana li he hagut de reduir les unitats d’insulina de cada menjar en dos.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó ver que hi ha aquí sota)

Diabetis Mellitus Tipus II (2)

Ja fa 3 anys em van detectar diabetis mellitus tipus 2. Des que me la van detectar no havien pogut controlar-me-la, a tal grau que van ser a punt de posar-me insulina injectada.

Des de fa ja gairebé 8 mesos estic prenent estèvia. L’experiència amb l’estèvia ha estat magnífica i la forma de controlar-me la diabetis ha estat molt fàcil.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni fes clic al botó d’aquí sota)

Millora diabetis

La meva germana, el meu cunyat i la seva mare de 83 anys estan prenent estèvia. La senyora de 83 anys té problemes de diabetis des de fa més de 15 anys. Ha de punxar-se insulina tots els dies i s’ha d’estar controlant contínuament. Un dia que van venir a casa meva li vaig fer provar (quasi per obligació) una mica d’infusió d’estèvia seca que m’havien regalat en un herbolari.

(cliqueu la pestanya verda que hi ha a sota per a més informació)

Millora diabetis amb varies plantes

Sóc diabètic des de fa 10 anys. En els últims 4 anys he estat prenen glivenclamida i metformina, 5 i 500 Mg respectivament. Els resultats no van ser bons i cada dia era pitjor. Fa un mes he començat a prendre tres plantes.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó que hi ha aquí sota)

Diabetis (2)

Em dic Àngels i sóc de Barcelona. Tinc diabetis tipus 2 des de fa un any. El meu pare i tota la seva família eren diabètics. Per aquest motiu m’he cuidat molt des de nena i sempre he controlat els meus nivells de glucosa. Durant anys he patit hipoglucèmies (baixons de sucre). Em van fer 2 corbes de glucosa-insulina en diferents anys i el meu pàncrees treballava en excés, segregava més insulina de la normal.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó que hi ha aquí sota)

Reducció medicació diabetis (2)

Tinc 79 anys. Des dels 57 anys que pateixo diabetis. Vaig començar prenent pastilles, desprès es va afegir la insulina. En unes anàlisis fetes el mes d’abril del 2012 el valor de l’hemoglobina glicosilada era de 7,90. El mes d’agost d’aquest any la meva filla em va portar unes plantes d’estèvia i em va animar a que provés aquesta planta.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó que hi ha aquí sota)

Control del sucre amb plantes

Estem en una Associació denominada Missioners de la Vida, dins de la qual diagnostiquem a les persones per mitjà de l’examen Bioenergètic i haig de dir que diverses persones (entre elles el meu marit) s’han controlat el sucre amb les plantes.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó ver que hi ha aquí sota)

Millora diabetis amb alpiste i estèvia

Jo pesava 106 quilos i treballo en una residència de gent gran, així que és un treball pesat. Un dia em vaig sentir molt malament, em vaig fer una anàlisi de glucèmia i estava a 433 de sucre. Estava prenent estèvia, però poca i malament. Em vaig espantar i vaig començar a cuidar-me. Vaig començar a prendre llet d’alpiste, preparada per mi, en dejú i després en el sopar. Vaig afegir moltes fulles d’estèvia al mate en l’esmorzar, dinar, per la tarda i a sopar.

(Per ampliar informació sobre aquest testimoni cal clicar sobre el botó ver que hi ha aquí sota)

Millora glucosa

El 10 de juny del 2010 vaig començar a prendre estevia. En aquell moment els meus nivells de sucre en sang estaven entre 150 i 180. La millora la vaig notar al mes i mig de prendre una infusió al dia, d’una culleradeta de cafè.

(cliqueu la pestanya verda que hi ha a sota per a ampliar informació sobre aquest testimoni)

Millora glucosa i pressió

Al setembre de 2011 em van fer unes anàlisis perquè em queia el cabell. El meu marit per
aquells dies va ser operat d’un càncer. Jo em vaig oblidar de les meves anàlisis i
problemes fins al mes de març de 2012. Quan vaig anar al metge els valors de sucre estaven a 180, en la primera anàlisi, i a 210 en la segona, quan ja portava prenent estevia una setmana. La glicosada la tenia a 12, la tensió estava alta i el colesterol a més de 300. Suposo
que mentre jo no em cuidava la cosa va pujar a marges molt alts.

(cliqueu la pestanya verda que hi ha a sota per a ampliar informació sobre aquest testimoni)

Millora diabètis i reducció medicació

Des de fa aproximadament setze anys tinc diabetis tipus 2 i he estat seguint un tractament sota control mèdic.

Fa ja com quatre anys que tots els matins sens falta, i abans d’esmorzar, prenc una infusió d’estèvia. No en prenc més quantitat perquè, en el meu cas, he notat que em baixa massa els nivells de sucre.

(cliqueu la pestanya verda que hi ha a sota per a més informació)

Millora en diabetis tipus I

2010 – La meva filla ara farà 14 anys. Dos dies després de fer els 12 anys, la vaig portar a fer una revisió. M’havien dit que últimament bevia molta aigua, però jo no havia notat res. Després d’unes quantes preguntes, analítiques i demés va arribar el diagnòstic: diabetis I. Cap familiar conegut té diabetis.
A casa sempre hem menjat molt sa i ecològic, per això, poques coses vam haver de canviar de la seva alimentació.

Gener 2012 – La Clara ara té 15 anys. Ja fa tres anys que li varen diagnosticar diabetis de tipus I i continua prenent estèvia. En les últimes analítiques, el nivell de l’hemoglobina glucosilada està a 7,1. A més, en aquest últim any i mig hem anat baixant les dosis d’insulina i això ho veig com a molt positiu.

Millora en els nivells de sucre i pèrdua de pes

Sóc una senyora de 73 anys que des de l’any 1997 estic en tractament per glucosa en sang amb un promig de 159 mg/dl. Després d’un any de prendre diàriament dos vasos d’infusió d’estèvia, una al matí en dejú i l’altra al vespre he aconseguit baixar a 80 mg/dl de glucosa en sang i he perdut 5 kg de pes. Tot això seguint amb els mateixos hàbits alimentaris i caminant una hora cada dia com he fet sempre. Estic realment contenta dels resultats.
carmesubias@hotmail.com

Regulació espectacular dels nivells de sucre

Hola, em dic Carme i visc a Sta Coloma de Farners. A principis de juliol de 2009 vaig comprar estèvia, ja que el meu pare és diabètic i volia provar com li funcionava.

Millora hipoglucèmies

Fa ja tretze anys que convisc amb una diabetis tipus I que em porta de cap. De bon començament s’ha caracteritzat per uns alts i baixos (molts baixos) en el nivell de glucèmia resistents al control amb insulina i un estil de vida saludable. És per això que porto una bomba infusora des de fa uns quatre anys que m’ha proporcionat uns resultats discrets.

(cliqueu la pestanya verda que hi ha a sota per a més informació)

Millora en els nivells de sucre i pèrdua de pes

Sóc una senyora de 73 anys que des de l’any 1997 estic en tractament per glucosa en sang amb un promig de 159 mg/dl. Després d’un any de prendre diàriament dos vasos d’infusió d’estèvia, una al matí en dejú i l’altra al vespre he aconseguit baixar a 80 mg/dl de glucosa en sang i he perdut 5 kg de pes. Tot això seguint amb els mateixos hàbits alimentaris i caminant una hora cada dia com he fet sempre. Estic realment contenta dels resultats.
carmesubias@hotmail.com

Sense píndola ni efectes secundaris

Hola, em dic Enric Martinez, tinc diabetis II des fa uns 30 anys, amb antecedents familiars de mare i tres germans que han de punxar-se amb insulina. Per aquestes raons sempre m’he controlat els nivells.

Millora dràstica en els nivells de glucèmia

El meu pare, de 82 anys amb sobrepes, és diabètic de tipus II. Fa uns quants anys que pren medicació, però no feia una dieta adecuada. Li vaig aconseguir estèvia en planta, i seca triturada a Biocultura i després a Balaguer també. Quan el visitava i tenia el nivell de sucre molt alt, li feia una infusió d’estèvia i baixava una mica (12-15 punts) en pocs minuts. En la darrera visita a la seva metgessa el diagnòstic va ser que caldria punxar amb insufina perquè els nivells eren massa alts últimament.

Pioner en l´ús de l´Stevia

Soy diabético de tipo II y antes de conocer la stevia comprobé que cada año era necesario aumentar la dosis de fármacos para semi-controlar el nivel de azúcar en sangre. Luego, cuando casi nadie en España la conocía tuve la suerte de conocerla y comencé a utilizarla.