Deshidrosis a les mans

Us escric per deixar el meu testimoni de com he solucionat el meu  problema de deshidrosis a les mans. He tingut els dits de les dues mans completament oberts. Els metges solen donar corticoides - aquesta vegada no els vaig usar. He anat al mar dues vegades al dia. L'aigua de mar és l'única cosa que em calmava la picor, així que em portava aigua de mar a casa, i anava posant les mans en aquesta aigua cada vegada que sentia la picor (cal assecar-se molt bé les mans cada vegada que es mullen). Va ser l'única solució perquè no em gratés mentre dormia. També cal hidratar-se les mans amb alguna bona crema. Vaig provar moltes, fins i tot aloe vera directament de la planta, tot i així, no se'm cicatritzaven totalment.

Fins que per fi vaig trobar RESCUE CREAM. L'endemà ja no tenia cap ferida oberta. Segueixo cuidant les mans amb aquesta crema i utilizant guants de cotó per tocar-ho tot, ja que la gran majoria de persones que tenim deshidrosis també som al·lèrgiques al níquel, i el níquel està en gairebé tots els objectes, claus, poms portes, pal de la fregona, etc.…

També em vaig acostumar a canviar la meitat del cafè que prenc per infusions relaxants com: rosella, til·la, estevia i sàlvia -perquè són les que m'agraden, segur que hi ha moltíssimes més relaxants- ja que la deshidrosis se'ns sol disparar en situacions ‘’amb els nervis a flor de pell’’. Mai millor dit.

Nuria

nuriafepa58@gmail.com

Setembre 2012