Dermatitis i Candidiasis

Fa uns mesos vaig demanar unes plantes de perilla ja que la meva filla té dermatitis al•lèrgica. Ella l’ha pres menjada en fulles i se la posa en la pell triturada amb àloe vora. Li ha anat genial.
També vull explicar que jo periòdicament pateixo de càndides. Doncs bé, tan desesperada estava que les cremes que em recepten no em facin absolutament res, que vaig provar el que em van comentar sobre el iogurt natural i li vaig afegir perilla. Se m'ha curat totalment. He entrat moltes vegades en fòrums d'Internet per buscar solució a les càndides i he vist la desesperació de les dones que les pateixen. Haig de recomanar la perilla per a aquest problema, ja que per a mi ha estat un miracle.
Per al tractament de la dermatitis al•lèrgica de la meva filla es menjava fulles de perilla i s'aplicava un preparat sobre la pell al matí i a la nit. Es pelen 5 o 6 fulles grans d’àloe vera naturals (m'imagino que serà el mateix amb gel d’àloe vera comprat) i es baten en una batedora juntament amb 9 o 10 fulles de perilla també grans. Es cola i es guarda en la nevera en un pot de vidre. Últimament ha deixat de prendre les fulles de perilla menjades, ja que li fa més efecte aplicat el preparat sobre la pell. Tant sols portem uns mesos fent-ho i la dermatitis li ha millorat una barbaritat. En alguns llocs ja no té res i en tenia per gairebé tot el cos. Els brots que li han quedat estan en els plecs de braços i cames, per la part on es flexiona. Aquestes parts són les primeres que se li van afectar. Quan va començar amb la dermatitis tenia dos anyets, ara en té vint-i-quatre i ni t'explico la quantitat de dermatòlegs que hem visitat. Estic segura que dels plecs també acabarà desapareixent, però crec que necessiten més temps. En les parts del cos que se li ha anat li queda marca del que ha tingut, però no li rebrota (en aquestes parts també se segueix aplicant la barreja). La picor es calma de seguida i la inflamació al cap de poc.
Pel que fa a la perilla per a la candidiasis, jo portava uns dos anys malament. Cada cert temps apareix i és un suplici: coïssor, picor, inflamació i una gran quantitat de cremes diferents. Havia entrat en molts fòrums per saber més sobre el tema i em vaig assabentar que, dins dels remeis naturals, s'utilitza el iogurt natural i rentats amb vinagre i bicarbonat.
Vaig provar amb els rentats de vinagre i aigua (el bicarbonat en alguns llocs ho desaconsellen per destruir la flora). Em va semblar lògic que si la perilla en la dermatitis baixava la picor i la inflamació, també podia tenir els mateixos efectes en la pell de la vulva.
Per tant, vaig agafar un iogurt i cinc o sis fulles de perilla i els vaig triturar i guardar a la nevera.
Em vaig fer rentats d'un litre d'aigua i un bon raig de vinagre, després m'assecava amb una tovalloleta neta i m'aplicava, amb un cotó, la perilla i el iogurt.
Des de la primera aplicació vaig notar millora. La picor es calma immediatament i la inflamació baixa a poc a poc. No ho he provat, però pot ser que la perilla sola, triturada i aplicada a la zona, sigui igual d'efectiva. En tres dies estava completament bé, però vaig seguir aplicant-ho tres dies més, per por de que tornés.
Estic molt agraïda.
Juliol 2012
Sara
deoscualuz@hotmail.es