Dermatitis atòpica en gosseta – Madrid

Em dic Aurora, tinc 54 anys (febrer 2017) i viu a Madrid. Tinc una gosseta de raça Westy, que a partir dels cinc anys (ara en té 9) va començar a tenir dermatitis atòpica, cada vegada més greu, arribant a estar sense pèl, amb la pell en carn viva i les orelles supurant. Una cosa terrible, a més tenia febre molt alta. És al·lèrgica a tot i presa penso vegà. Tothom em deia que per humanitat la sacrifiqués perquè estava patint molt.
El tractament que prenia era: corticoides i antibiòtics. Els corticoides ja eren per sempre, els prenia diàriament i els antibiòtics, ja que cada vegada que havia infecció, que era cada quinze dies aproximadament.
Vaig buscar per tot arreu remeis alternatius: homeopatia, herbes, etc. Fins que un dia, a la pàgina web de la Dolça Revolució vaig llegir sobre "Producte Censurat" i els seus resultats. No deia res d'animals, però vaig començar a investigar i vaig pensar que almenys, havia de intentar-ho.
En una crisi molt gran de la gossa (infecció d'orelles, potes i panxa ensangonades i coll sense pèl i sagnant) vaig decidir utilitzar-lo i vaig iniciar el tractament, tot i que tothom deia que s'anava a morir.
El tractament va ser el següent: 2 gotes de "Producte Censurat" cada hora durant 8 hores, així dia a dia i es el preparava amb aigua de mar, un altre gran descobriment.
Les primeres preses van ser terribles, començava a tossir i a vomitar i es quedava molt feta pols, quan passava, li donava només una gota, que no li asseia malament, i a la següent pren dues. Va ser un tractament molt intens, però estava molt malament. Al segon dia ja estava millor i a la setmana, ja li estava sortint els cabells a les potes i el coll i la panxa ja la tenia rosada, no com abans, dura, negra i amb mala olor.
En 15 dies la gossa estava estupenda, tornava a estar alegre, tenia pèl i res d'infeccions.
Quan vaig acabar el protocol 1000, vaig iniciar un tractament de manteniment que consisteix en 2 gotes sense activar en l'aigua de beure i que se les vagi bevent.
He descobert que per a les orelles el CDS va molt millor i actua més ràpid. Jo faig ara CDS perquè és més fàcil de prendre.
He de dir que jo prenc amb freqüència a l'hivern per evitar refredats i grip i em va fenomenal.
Finalment, només dir que fa 2 setmanes vaig decidir fer-me una anàlisi de sang estant prenent el "Producte Censurat" a veure què sortia. El resultat ha estat excel·lent, el meu tiroide està fenomenal, tenia hipotiroïdisme, i els meus nivells de vitamina D, que estaven en 16, baixíssims, estaven en 38. No sé si tindrà alguna cosa a veure, però el que és segur és que no m'estava fent cap mal.

Per a mi el "Producte Censurat" és com la marihuana, l'aigua de mar, la stevia i tantes plantes: un regal de la natura.

Aurora Gonzalvez
aurora.gonzalvez@gmail.com

Madrid