COVID-19 – CDS – MÓNICA – MANRESA (BARCELONA)

- 21 Febrer 2021 -

El meu nom és Mónica, tinc 50 anys (abril 2020), sóc infermera i visc a Manresa (Barcelona). He provat el CDS per al Covid19. Tant jo com els meus pares, afectats també pel Covid19, hem estat tractats amb CDS i altres teràpies, com neural i acupuntura. La meva recuperació va ser ràpida. La càrrega viral dels meus pares era molt potent i els costarà més (van estar al límit de la mort), però per sort s'estan recuperant satisfactòriament.

Els primers infectats van ser els meus pares, jo els cuidava i als dos dies d'estar amb ells m'ofegava lleugerament, a les nits. En aquells moments jo estava prenent vitamina C (1500mg). En caure malalta, va agafar el relleu amb ells, el meu germà.

A la setmana vaig començar amb un dolor abdominal i febrícula (37°), molt de cansament, dolor corporal i insuficiència respiratòria lleu.

Començo a prendre CDS: 10 ml en 1 litre d'aigua, 3 dies seguits, Kuzu 3 vegades al dia i deixo la vitamina C. Faig teràpia neural en la zona del pulmó, zona ganglis estrellat i endovenós, autovacuna. L'endemà no hi ha febrícula, el dolor abdominal s'ha anat i la insuficiència respiratòria millora, encara que el cansament es manté. Al tercer dia s'han anat tots els símptomes.

Als 4 dies de la meva recuperació tinc una recidiva (estic en contacte amb els meus pares), sento ofec i cansament extrem. Torno al CDS tres dies més.

Haig de dir que la meva dieta, des de fa molt temps, és una dieta cuidada, sense processaments, amb miso diari, i fermentats vegetals. També em prenc una infusió cada dia d'artemísia i varis.

Faig bafs de llorer.

El 14 d'abril em faig el test i surt negatiu.

Dono gràcies a l'Associació Dolça Revolució, a Sr. Pàmies, Andreas Kalcker i tots els que treballen per un nou paradigma.

Mònica Viñals i Angrill

monicaviangrill@gmail.com

Manresa