CISTITIS – MMS – HUELVA – (PSICÒLOGA SANITÀRIA)

- 13 Març 2021 -

El meu nom és Rebeca, tinc 28 anys (abril 2020), sóc psicòloga sanitària i visc a Huelva.

Porto quatre anys prenent clorit de sodi activat amb àcid clorhídric. Porto molt temps sense posar-me malalta, ni una grip, ni cap altre virus, l´únic ue he passat ha estat algun refredat, en el qual m'he pres unes dosis d'aquesta substància durant un o dos dies i he percebut resultats molt positius, remetent absolutament.

De la mateixa manera m'ha passat amb la cistitis. Gràcies a la meva experiència positiva el vaig recomanar a la meva família i també el prenen. 

Dono les gràcies a Andreas Kalcker, per desenvolupar el meravellós treball que fa, amb el qual s'han millorat i salvat moltes vides i es podrien salvar moltes més si rebés els suports que necessita.

Així com també a l'equip de Dolça Revolució per realitzar la gran labor que fan en favor de la humanitat. 

 

Rebeca Gómez Castillo

gomezrebecast9@gmail.com

Huelva