Berruga al peu

Vull compartir la meva experiència amb les plantes remeieres. A la meva filla li va sortir una berruga al peu. La vaig portar a la pediatra perquè ens digués què havíem de fer i em va dir que la portés a l’hospital perquè se la traguessin. Jo vaig trobar una mica fort portar a la nena a un hospital per aquest motiu i llavors  vaig reflexionar sobre la importància de ser coherents amb allò que creiem i les nostres pràctiques. Vaig agafar la planta berruguera (celidònia) i li vaig posar al peu a la meva filla el suc taronja que surt de les branquetes de la planta durant 15 dies. Li posava a la nit quan se n’anava a dormir i al matí avanç d’anar a la escola. Al final ella sortia sola al balcó i trencava una branqueta i se la fregava ella mateixa  al seu  peu, sempre sobre la berruga i  voilaaaa!! Ves aquí que va desaparèixer la berruga i, a més a més, li he fet una reflexió a la meva filla sobre la confiança que hem de tenir en les plantes remeieres pera curar la nostra salut i la importància d’aplicar noves practiques a les nostres vides quotidianes.

Sandra

Abril 2015

sandracampos@imagobarcelona.org