BAIXADA DE DEFENSES –MMS – MARESME (BARCELONA) – (BIÒLOGA)

- 7 Març 2021 -

El meu nom és Carmen, tinc 53 anys (abril 2020), sóc arquitecta sensorial, regenerativa i biològica i visc al Maresme (Barcelona). Vull aportar la meva experiència durant 4 anys, consumint la meravellosa substància MMS, amb èxit.

Vinc d'una família que ha tingut, des de sempre, contacte amb la terra, coneixements tradicionals amb remeis naturals, hàbits saludables.

Fa 4 anys vaig tenir una baixada de defenses a causa de l'estrès que va afectar el meu sistema immunològic. La glàndula tim es va afeblir i vaig començar a ser més vulnerable a les infeccions. Va ser llavors quan, pel meu compte vaig investigar, per proximitat, les recerques de Dolça Revolució i Andreas Kalcker, que mereixen tota la meva confiança. Vaig valorar la possibilitat de la ingesta del MMS, començant pel protocol 1000.

En poc temps em vaig recuperar amb total èxit, de manera que ho he utilitzat per a diverses malalties: mal de queixal, neteja bucal, ferides, i com a desinfectant a la casa i la neteja d'aliments frescos. Ho prenem tota la família. Tinc dos fills, un de 9 anys i una filla de 28 anys que treballa en emergències sanitàries.

En aquests moments d'incertesa i conscients de l'evidència d'un sistema fraudulent, tòxic en tots els aspectes i que no cuida a població, ens convida a reprendre l'autosuficiència, el coneixement dels antics, i prevenir la nostra salut de manera natural i saludable.

Recomano amb tota seguretat el MMS per a totes les persones, hospitals, escoles, restaurants, comerços. La meva filla gran està en contacte directe diari amb tota mena d'infeccions. Ella usa MMS a nivell intern i extern i mai l'hem vacunada, segueix les seves precaucions sanitàries. Vivim sense Por.
El meu agraïment i suport incondicional a la DolçaRevolució i especialment a Josep Pàmies per vetllar amb respecte i compromís la salut de les persones i la terra, per mantenir el coneixement i la saviesa del seu llinatge i ancestres en benefici de la humanitat.

C. C.

testimonios@dolcarevolucio.cat

Barcelona