AUTISME – MMS – GLASGOW (ESCÒCIA)

- 11 Març 2021 -

El meu nom és Carlos, tinc 50 anys (abril 2020), sóc taxista i visc a Escòcia. Porto utilitzant clorit de sodi activat (CDS) des de fa 6 anys. Inicialment amb el protocol de desparasitació per a l'autisme de la meva filla i vam aconseguir  treure-li gran quantitat de paràsits i una recuperació parcial d'ella.

La meva experiència amb el clorit de sodi sense activar ha estat molt bona també i en dono fe que funciona i és molt efectiu. Tot depèn dels nivells d'àcid que tinguis a l'estómac, però és fantàstic.

També el fem servir a la família per a quan hi ha algun virus de grip o constipat. En 2 dies amb repòs i preses conscients es passen els símptomes i la malaltia.

Per a les angines faig gàrgares cada 6 hores i seca la infecció en 3 dies.

Jo el faig servir per a desinfecció de la boca, mal alè. A les nits (ara, diàriament, amb aquest tema del Covid19) activo 10 gotes de clorit de sodi i 10 gotes d'àcid clorhídric, li poso un xorret d'aigua i ho deixo a l'habitació per a netejar l'atmosfera.

Ara vivim a Escòcia i, com a prevenció per a aquest el coronavirus, jo l'estic prenent diàriament. Faig la desinfecció amb l'esprai de mans a les sabates en entrar a casa, poso en els radiadors la mescla activada per a humitejar l'ambient i netejar la casa.

Ahir mateix li vaig posar en els llavis i paladar de la meva filla que es mossega en menjar. Avui va començar el dia molt millor i va menjar sense cap molèstia.

A nosaltres NO ens falta a la farmaciola. Això sí també és important no menjar-nos el cap amb tanta informació que ens afecti i ens deprimeixi.

Gràcies per la difusió i la vostra força.

Carlos A. Díaz G.

clice00000@gmail.com

Glasgow (Escòcia)