Artrosi a les mans

Em dic Maria del Mar, sóc de Barcelona i tinc 40 anys (agost 2016). En Setembre de 2014 em van diagnosticar artrosi a les mans.

Em feien molt de mal les articulacions, no suportava el pes ni d'una cullera.

En 2 mesos després del diagnòstic, em van començar a deformar els dits i en 6 mesos em feia mal tot el cos, les espatlles, la columna, els malucs, el coll, les mans i els genolls. Em sentia com una dona de 80 anys en un cos de 40 i em vaig espantar molt.

Els metges em seguien dient que era artrosi i un metge naturista em va dir que era artritis reumatoide.

Atès el greu de la situació vaig començar a investigar i vaig conèixer el "Producte Censurat" i Josep Pàmies. Vaig anar a una xerrada sobre el "Producte Censurat" i allà vaig conèixer Lidia Blanquez; la meva terapeuta actualment.

En aquest moment vaig fer 1 mes de dejuni per netejar el cos i el tractament amb "Producte Censurat" durant uns 6 mesos. El "Producte Censurat" em va ajudar en el punt més difícil de la meva malaltia.

Prenia les següents dosis: 1 gota diaria que vaig augmentar en 1 gota cada 3 dies fins arribar a prendre 6 / 6 / 6 diaries en els últims dos mesos.

A part del "Producte Censurat" he anat combinant teràpies complementàries com: biomagnetisme, geometria sagrada, cromoteràpia, teràpia de dol ... M'he dedicat 1 any i mig a cuidar-me, ordenar i fer canvis en la meva vida.

La meva recuperació ha estat lenta, ha requerit molta consciència, dedicació i paciència, però gràcies al meu treball i el de la meva terapeuta, tot s'ha tornat a posar al seu lloc.

El dolor ja fa mesos que s'ha anat i em puc moure amb llibertat. Em sento feliç de tornar a nedar i de moure sense que em faci mal res.

Maria del Mar Bonilla

ilustrando@gmx.es

Barcelona