Artritis reumatoide – Madrid

Em dic Rafael, tinc 65 anys (febrer 2017) i viu a Madrid. Als 40 anys em van diagnosticar artritis reumatoide. Vaig estar 2 anys tractant-me amb antiinflamatoris de moltes marques, un d'ells em va provocar una úlcera d'estómac. Això em va alarmar molt, perquè el meu estómac sempre havia funcionat perfectament. En dir-li al metge que aquestes medicines em produïen un mal major, em va parlar clar dient-me que l'artritis reumatoide que patia era una malaltia degenerativa i incurable, que amb el temps els meus articulacions s'aniran atrofiant i deformant. Jo em vaig alarmar molt perquè fins aquell moment no havia hagut de recórrer al metge per a res. Era una persona que gaudia d'una salut estupenda. Mai havia tingut res, ni tan sols m'havia pres una aspirina abans dels 40 anys.
Quan em van dir que el meu problema no tenia cura, vaig començar a investigar altres opcions fora de la medicina al·lopàtica. L'any 1993 vaig consultar a un expert en medicina natural i em va proporcionar una dieta que va parar el sofriment que estava tenint amb el meu artritis. Vaig millorar molt només amb la dieta i prenent molta aigua. La dieta essencialment va ser eliminar tot el que em perjudicava en la malaltia, els fregits, les albergínies, les llenties, el tomàquet, de carn només podia prendre pollastre rostit, i essencialment 2 litres d'aigua diàriament, però tenia de tant en tant crisi que semblaven fer tornar la malaltia, sobretot a l'hivern. Dos anys després de practicar aquesta dieta, que sentia com a bona, vaig veure l'important que era l'alimentació a la recuperació de la salut. L'any 2012 em va arribar la referència del "Producte Censurat" que semblava que em podia servir per a la meva dolència, ho vaig aconseguir i em vaig posar a tractar-me amb el clorit de sodi, amb la informació d'Andreas Kalcker a YouTube, això em va millorar considerablement. M'ho vaig prendre en tres fases de 40 dies, deixant entre fase i fase, 15 dies de descans. M'ho prenia de la següent manera:

Primer dia, 1 gota d'clorit activant amb 1 gota d'àcid cítric, el segon dies, dues gotes de cada, el tercer dia 3 gotes de cada, el quart dia 4 gotes de cada i, en aquesta dosi, vaig romandre els 36 dies següents . Vaig eliminar de la meva dieta tots els sucs que tinguessin àcid cítric. Els cicles de temps entre presa i presa eren de 3 hores. En aquest període de 40 dies no vaig poder apreciar una millora destacada i per això, vaig descansar 15 dies i vaig començar un altre període de 40 dies de la mateixa manera que l'anterior. Vaig tornar a fer un descans de 15 dies per repetir la tercera fase de la mateixa manera.
En la segona fase de 40 dies vaig voler pujar a 6 gotes i no em va anar bé, em sentia malament i vaig baixar de nou a 4 gotes on m'era més suportable.
La veritat és que no he tornat a tenir crisi d´entumiment, ni dolors.

Rafael del Río Castro

rafsal20@gmail.com

Madrid