Angina de pit

El meu nom es Enriqueta Guardiola Escoda, el 27 desembre 2015 vaig complir 77 anys. Als 52 anys em van diagnosticar una angina de pit, en aquells anys jo tenia molta activitat i molt estrès, no recordo els noms dels medicaments, però em vaig recuperar bé i aviat vaig tornar a la vida activa. Al cap de diverses revisions, com havia millorat, em van treure els medicaments i em van receptar nitroglicerina per si de cas.

En una de les revisions anuals del treball em troben la tensió alta, colesterol i triglicèrids, em van tornar a receptar diversos medicaments. Tot i així em trobava molt bé fins arribar a la jubilació en 1999. En aquest moment comencen els problemes.

A conseqüència d'un granit al pit que no es curava em diu el metge que sóc diabètica, em recepta una medicació per a la diabetis i successivament les anàlisis de sang reflecteixen més malalties pel que acabo prenent moltíssims medicaments.

Arribo a trobar-me molt cansada.

A principis del mes de març de 2015, prenc per primera vegada infusions d'estèvia la vaig alternant amb la medicació per a la diabetis fins que aquest estiu passat menjava les fulles fresques de l'estèvia que tenim al jardí. Me'n vaig trobant tan fantàsticament bé que deixo totes les pastilles i em fio només de l'estèvia. La prenc tres vegades al dia, després dels àpats.

També he canviat els hàbits alimentaris. He tornat a fer exercici i em trobo molt millor que quan prenia tantes pastilles.

Enriqueta Guardiola

enriquetage@orange.es

Tarragona