Alopecia Areata

Fa quatre anys es va morir el meu oncle inesperadament, el que em va causar un gran impacte. A més, va coincidir amb una època de molta feina i estrès. El resultat: va néixer una calba al meu cap de la mida d'una moneda.

Va començar a créixer i créixer i vaig anar al metge que em va receptar diverses coses d'aplicació externa que no van donar cap resultat. Al final la calba era de tals dimensions que em van punxar diverses vegades i va tornar a sortir pèl. Però el problema continuava ja que mentre es tancava una calba apareixia una altra en una altra part del cap. El millor era que a continuació també sortia pèl, així que s'arreglava esperant. El metge al final "em va donar l'alta" perquè no tenia més solució per a mi. I d'aquesta manera he passat 4 anys: queia el pèl, creixia una calba i després creixia el pèl. Així per tot el cap i sempre amb calba en algun punt. La meva desesperació era total, semblava que s’acabaria mai.

Buscant a la vostra web algun remei, vaig trobar un testimoni que va encendre una llum d'esperança. El testimoni d'Ángel L.Portilla sobre la psoriasi i l'artemisa.

Quan els metges no saben arreglar alguna cosa solen dir que és una qüestió "autoimmune" i el meu problema semblava més aviat un desajust del meu sistema autoimmune, ja que el pèl no tenia problemes per créixer però queia sense motiu aparent. Així que vaig aplicar el remei de la infusió d'artemisa:

"Infusió de artemisa durant 9 dies, dues infusions al dia, abans d'esmorzar i abans de sopar. Vaig descansar 10 dies i vaig repetir altres 9 dies."

Des de llavors no ha tornat a sortir ni una calba més i avui han passat vuit mesos. Actualment no prenc res, encara que intento portar una alimentació sana i completa.

Estic tan contenta que vull compartir la meva experiència amb qui li pugui interessar, perquè la cura funciona i perquè els metges no tenen solució a aquest problema.

Sara López

Gener 2015

sara_internet@hotmail.com