Entrada gratuïta per a la “X FIRA D’ALIMENTACIÓ I SALUT” als socis de Dolça Revolució-21 i 22 d’Octubre – Balaguer (Lleida)

Un cop més, l'Associació Dolça Revolució prepara una Fira d'Alimentació i Salut, juntament amb Slow Food Terres de Lleida, que enguany realitzarem els propers 21 i 22 d'Octubre a Balaguer (Lleida).

En aquesta ocasió celebrem el X aniversari duplicant la quantitat de conferències i convidant a tots els socis de la Dolça Revolució perquè assisteixin de forma gratuïta els dos dies i gaudeixin de les més de 30 conferències espectaculars, però també de tallers de salut i alimentació, del mercat de productes ecològics de proximitat, de menjar bo i econòmic en el mateix recinte, .....

Per tenir accés lliure al recinte de la Fira, el soci s'ha d'acreditar amb el carnet o amb el DNI al taulell de l'entrada. Cal estar al corrent de pagament de la quota; si teniu dubtes sobre això, podeu trucar per consultar-ho al 973 45 15 22 de dilluns a divendres, de 10'h. a 14'h.

Als que decidiu venir els dos dies, procureu reservar allotjament com més aviat millor. Si les places hoteleres de Balaguer estan cobertes, us emplacem a que reserveu a Lleida (a 30 minuts), des d'on teniu bona combinació de tren i de bus de línia. El recinte de la Fira està molt a prop de l'Estació de Tren.

Informació del programa i vídeos de conferències d'edicions anteriors:
http://alimentacioisalut.com/