El meu nom és Meritxell, tinc 40 anys (juny 2017) i escric des de Londres. Fa tres anys vaig tenir una depressió. El primer que vaig fer va ser visitar un psicobeuroimmunòleg. Vaig seguir una dieta molt estricta. No podia menjar cap aliment amb histamina i menjava la carn bullida (brous de peix blanc i de carn) perquè tenia poca energia per digerir el menjar. Prenia probiòtics i glutamina. També em va receptar infusions de gingebre per tenir més energia. Alhora vaig visitar a un homeòpata. Aquest em va receptar Lantànid (homeopatia) i un extracte sec de hipèric, valeriana i passiflora (que em va molt bé quan em sento decaiguda) i vitamines. No m'he pres mai cap medicació química per a la depressió sinó tot natural, perquè vaig pensar que jo puc triar i aquesta va ser la meva decisió.
A aquests moments només em prenc quan em sento decaiguda i cansada.
Meritxell
meritxell.sounds@gmail.com
Londres